În această seară vom asista la episodul cu numărul 59 al celei mai spectaculoase rivalități din istoria tenisului mondial masculin. Rafael Nadal, câștigător a 13 titluri la Roland Garros, îl va avea ca adversar pe Novak Djokovic, campionul en-titre de la Paris. Super-duelul e programat în sesiunea de seară, nu înainte de ora 21.45, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2022/05/25/3379646.jpg
Marele campion spaniol a precizat la ultima conferință de presă de la Paris că și-ar dori ca marele duel cu Novak Djokovic să aibă loc în sesiunea de zi, condițiile de seara nefiind deloc pe placul spaniolului. Mai mult, Nadal a precizat că meciul cu Djokovic ar putea fi ultimul pentru el la Roland Garros, însă presiunea aplicată asupra organizatorilor nu a dat roade, iar aceștia au decis ca partida să se joace seara.
Wimbledon
S-a întors "mașinăria" Nole? Djokovic e în optimi la Wimbledon, după o victorie clară cu Kecmanovic
ACUM 6 ORE
CITEȘTE ȘI:

Toni Nadal vede nedreaptă programarea meciului Djokovic – Nadal în sesisunea de seară la Roland Garros

Multă lume a comentat modul în care organizatorii au decis să programeze duelul dintre Djokovic și Nadal în sesiunea de seară. Deși motivul din spatele hotărârii este strict legat de profit, foarte mulți au spus că Rafa a fost neîndreptățit. De aceeași părere este și unchiul ibericului, Toni Nadal, care a fost vehement cu privire la decizia organizatorilor.
"Cine face regulile și a vrut acest meci noaptea, atunci e o mare eroare. E o mare rușine și e păcat pentru Rafa. El a avut un an greu și știe că acest Roland Garros ar putea fi ultimul, de aceea a vrut să joace ziua, pentru că sunt condițiile care seamănă cel mai mult cu finala, unde are cele mai multe șanse. Este mai logic ca un meci de acest nivel să se joace ziua. Noaptea, lovitura lui Rafa este mai slabă, iar cea a lui Djokovic este mai sigură. Sârbul beneficiază în acest caz", a spus Toni Nadal, pentru Onda Cero.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2022/05/30/3384381.jpg
Wimbledon
Este bun sau nu coaching-ul în ATP? Novak Djokovic a dat verdictul: "Spre asta înclin mai mult!"
ACUM 9 ORE
Wimbledon
Rafael Nadal a vorbit la Wimbledon despre retragere: "Acum câteva săptămâni eram aproape..."
ACUM 13 ORE