Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Toni Nadal și-a ieșit din minți la Roland Garros: "O rușine! Rafa a avut un an greu, Djokovic beneficiză"

Irina Aldea

Actualizat 01/06/2022 la 12:06 GMT+3

Toni Nadal este ultimul nume mare care își spune opinia în privința programării meciului dintre Djokovic și Rafa la Roland Garros. Unchiul spaniolului s-a declarat total dezamăgit de faptul că organizatorii au plasat partida în sesiunea de seară.

Djokovic - Nadal (21:45, Eurosport 1), prezentarea unui meci fără egal!

În această seară vom asista la episodul cu numărul 59 al celei mai spectaculoase rivalități din istoria tenisului mondial masculin. Rafael Nadal, câștigător a 13 titluri la Roland Garros, îl va avea ca adversar pe Novak Djokovic, campionul en-titre de la Paris. Super-duelul e programat în sesiunea de seară, nu înainte de ora 21.45, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Unibet - Roland Garros 2022
Marele campion spaniol a precizat la ultima conferință de presă de la Paris că și-ar dori ca marele duel cu Novak Djokovic să aibă loc în sesiunea de zi, condițiile de seara nefiind deloc pe placul spaniolului. Mai mult, Nadal a precizat că meciul cu Djokovic ar putea fi ultimul pentru el la Roland Garros, însă presiunea aplicată asupra organizatorilor nu a dat roade, iar aceștia au decis ca partida să se joace seara.
CITEȘTE ȘI:

Toni Nadal vede nedreaptă programarea meciului Djokovic – Nadal în sesisunea de seară la Roland Garros

Multă lume a comentat modul în care organizatorii au decis să programeze duelul dintre Djokovic și Nadal în sesiunea de seară. Deși motivul din spatele hotărârii este strict legat de profit, foarte mulți au spus că Rafa a fost neîndreptățit. De aceeași părere este și unchiul ibericului, Toni Nadal, care a fost vehement cu privire la decizia organizatorilor.
"Cine face regulile și a vrut acest meci noaptea, atunci e o mare eroare. E o mare rușine și e păcat pentru Rafa. El a avut un an greu și știe că acest Roland Garros ar putea fi ultimul, de aceea a vrut să joace ziua, pentru că sunt condițiile care seamănă cel mai mult cu finala, unde are cele mai multe șanse. Este mai logic ca un meci de acest nivel să se joace ziua. Noaptea, lovitura lui Rafa este mai slabă, iar cea a lui Djokovic este mai sigură. Sârbul beneficiază în acest caz", a spus Toni Nadal, pentru Onda Cero.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Roland Garros 2022 - 31 mai, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo