Casper Ruud, numărul 8 mondial, este unul dintre fanii Simonei Halep. Jucătorul norvegian a vorbit pentru Eurosport despre cea mai bună jucătoare din România, recunoscând că era fanul acesteia încă din perioada în care Halep se afla pe primul loc al ierarhiei WTA.
După o perioadă umbrită de accidentări, Simona Halep este pregătită să revină în top 10 WTA, iar Casper Ruud consideră că parteneriatul cu Patrick Mouratoglou o va ajuta pe româncă:
"Halep a început colaborarea cu Mouratoglou, va fi un parteneriat foarte interesant de urmărit. În urmă cu câțiva ani, atunci când era pe primul loc mondial, mereu mă bucuram de tenisul practicat de Simona Halep deoarece își construiește foarte bine punctele.
Roland Garros
"Nadal, de ce nu te-a felicitat Federer după câștigarea Roland Garros?". Răspunsul lui Rafa
08/06/2022 LA 06:31
Totul era foarte bine structurat. Nu lovește foarte puternic și nu este printre cele mai puternice jucătoare, dar a fost numărul 1 în lume și a câștigat turnee de Grand Slam pentru a făcut lucrurile așa cum trebuie", a spus Casper Ruud.
Citește și:

SIMONA HALEP, ANTRENAMENT DE 5 STELE LA ROLAND GARROS CU IGA SWIATEK

Simona Halep se pregătește intens pentru al doilea turneu de Grand Slam al anului. Marea noastră campioană este deja la Paris, iar miercuri de dimineață a efectuat primul antrenament de la Roland Garros, pe arena Suzanne Lenglen, alături de întreaga ei echipă. Simona e pusă serios pe treabă, astfel că a revenit pe teren pentru un al doilea antrenament, de această dată pe Arena Philippe Chatrier.
Dacă la primul antrenament a pus la punct aspecte din joc alături de echipă, la cea de-a doua sesiune de antrenament, Simona Halep s-a pregătit alături de liderul mondial din WTA, Iga Swiatek, jucătoarea aflată în cea mai bună formă în acest an, care a cucerit deja 5 titluri în 2022. Cele două jucătoare s-au mai pregătit împreună și la Roma.
După un 2021 marcat de accidentări, Simona Halep este acum la un potențial fizic bun, astfel că are așteptări mari de la Roland Garros, chiar dacă turneele de la Madrid și Roma nu au fost ideale din punct de vedere al pregătirii celui de-al doilea Grand Slam al anului. În orice caz, încrederea e la nivel maxim, mai ales că Patrick Mouratoglou știe exact ce și când să comunice pentru a se asigura că în departamentul mental nu există minusuri.
Fost lider mondial în clasamentul din WTA, Simona Halep a jucat trei finale la Roland Garros, primele două pierdute (la Sharapova și Ostapenko). În 2018, însă, Simo a fost de neoprit, trecându-și în cont primul Grand Slam din carieră, după o finală de vis disputată la Paris în compania americancei Sloane Stephens. Acel moment va rămâne fără îndoială pentru totdeauna în amintirea celei mai mari sportive a României din ultimul deceniu și jumătate.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Roland Garros
Genialul Nadal a dat răspunsul la "va putea cineva să egaleze cele 14 titluri ale tale la Paris?"
06/06/2022 LA 20:20
Roland Garros
Alcaraz, uluit de Nadal al 14-lea, "regele soare"! "Are 1000 de vieți, eu sunt puțin în întârziere"
06/06/2022 LA 14:30