Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Verdict clar în privința lui Rafael Nadal și Carlos Alcaraz la Roland Garros! "Arată incredibil"

Bianca Dumitru

Publicat 23/05/2022 la 16:39 GMT+3

John McEnroe a vorbit despre Rafael Nadal și Carlos Alcaraz, explicând care este singurul motiv pentru care legendarul spaniol nu este marele favorit al turneului de la Roland Garros.

Carlos Alcaraz (l.) mit Rafael Nadal

Credit imagine: Getty Images

Carlos Alcaraz și Rafael Nadal sunt angrenați în această perioadă în turneul de la Roland Garros. Expertul Eurosport John McEnroe a vorbit despre șansele celor doi spanioli de a se impune pe zgura de la Paris.
Legendarul jucător de tenis și-a spus părerea despre tânărul star în ascensiune după victoria din primul tur și a comentat și starea lui Nadal, explicând care este singurul motiv pentru care fostul lider ATP nu este marele favorit al turneului de la Roland Garros.
"Singurul motiv pentru care Rafael Nadal nu pare a fi favoritul nr. 1 al turneului este pentru că pare să aibă un anumit tip de accidentare. Dar, evident, cu felul în care a jucat la Roland Garros, ar fi imposibil de crezut că nu este printre favoriți, mai ales când a câștigat de 13 ori.
A pierdut anul trecut, iar Carlos Alcaraz arată incredibil. Rafa părea accidentat la Roma, așa că este greu de spus. Dar nu cred că asta contează în cele din urmă. Ceea ce contează este cât de sănătos este el", a declarat McEnroe.
picture

Carlos Alcaraz, debut impresionant la Roland Garros. A cedat doar 6 gameuri în primul tur

Citește și:

"Așteptările de la Emma Răducanu sunt mult mai mari"

Fostul tenismen a vorbit și despre Emma Răducanu, arătându-se surprins de decizia acesteia de a se despărți de antrenorul Torben Beltz după doar 5 luni. McEnroe a spus că mișcarea a fost cu atât mai surprinzătoare cu cât a avut loc înainte de Roland Garros.
"Nici eu nu am crezut într-un antrenor cu normă întreagă, așa că depinde foarte mult de jucător. În aceste zile, se pare că fiecare are un antrenor și nu-mi amintesc cine a fost antrenorul Emmei când a câștigat US Open, dar trebuie să recunosc că am fost surprins că s-au despărțit după ce ea a câștigat turneul.
A fost un șoc incredibil pentru ea să se impună la US Open. Nu sunt sigur unde se află fizic sau mental acum. Evident că a făcut ceva spectaculos în America și va încerca, în anumite privințe, să reproducă ceea ce simțea în acel moment pentru a-i permite să joace liber.
Este mult mai greu acum, deoarece așteptările sunt mult mai mari, așa că trebuie să găsească un staff care să o facă să se simtă confortabil și să-i permită să se antreneze într-un mod în care înțelege că este bine pentru ea și să poată intra pe teren și să se simtă un soi de bucurie în jocul ei.
Asta e o provocare. Dar nu există nicio modalitate de a face asta sau de a înțelege cum să faci asta decât dacă înțelegi persoana respectivă. Aceasta este treaba unui antrenor sau a oamenilor din jurul ei, să o ducă într-un loc în care să facă ceea ce face cel mai bine", a conchis John McEnroe.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Roland Garros 2022 - 23 mai, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo