Zverev a fost scos în cărucior de pe Arena de la Roland Garros după accidentarea din semifinala cu Rafa Nadal, iar neamțul știe că accidentarea suferită la Paris poate să-l scoată din circuit pentru cel puțin 4 luni. Primele evulări făcute în Franța nu-i dau mari speranțe pentru viitorul apropiat.
"Mă întorc acasă. Am fost la primele investigații și se pare că mi-am rupt câteva ligamente laterale la piciorul drept. Voi continua investigațiile luni în Germania pentru a determna care sunt urmptorii pși pentru o revenire cât mai rapidă pe teren" a scris pe Instagram Zverev
Wimbledon
Kyrgios, declarație inedită după calificarea în semifinalele Wimbledon: "M-am gândit să renunț"
ACUM 24 MINUTE
Locul 3 mondial, Zverev s-a accidentat grav în setul doi al disputei cu Rafael Nadal din semifinala de Roland Garros și a părăsit în lacrimi arena Philippe Chatrier. Neamțul pierduse primul set al meciului jucat în condiții atmosferice deosebite din cauza umidității ridicate. Zverev are 25 de ani și viza primul trofeu de Grand Slam al carierei, dar s-a oprit pentru a doua oară consecutiv în semifinale la Roland Garros.

Accidentarea îngrozitoare a lui Zverev, comentată de Tim Henman și Barbara Schett

Citește și:

Zverev este pe locul 3, dar se poate prăbuși în clasamentul mondial

E clar că Zverev nu va prinde niciun meci în sezonul de iarbă și va rata Wimbledon în acest an. Medicii vor determina dacă jucătorul german va putea reveni pentru turneul său favorit de Grand Slam. La US Open, Zverev a jucat singura finală, la acestei nivel. În 2020, neamțul a condus cu 2-0 la seturi, dar a pierdut în fața lui Thiem, la Flushing Meadows. Anul trecut, Zverev s-a oprit în semifinale la US Open după un thriller de 5 seturi cu numărul 1 mondial, Novak Djokovic. Dacă nu va mai juca deloc în acest an, Zverev riscă să iasă din top 10 ATP.

Imagini memorabile înaintea finalei Nadal - Ruud. O istorie fabuloasă, prezentată în 46 de secunde

Finala Roland Garros 2022, Nadal - Ruud va fi de la ora 16 pe Eurosport și Eurosport Player.
Wimbledon
Rafa Nadal, după victoria cu Fritz: "Nu credeam că pot termina meciul"! Cum a reușit "imposibilul"
ACUM 12 ORE
Wimbledon
Rafa Nadal, în semifinale la Wimbledon, după ce a trecut de Fritz în decisiv, fiind și accidentat
ACUM 14 ORE