Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

VIDEO | Andrey Rublev, ieșire șocantă la Roland Garros! Rusul, un car de nervi la Paris

Bianca Dumitru

Publicat 24/05/2022 la 18:27 GMT+3

Andrey Rublev s-a calificat în turul 2 la Roland Garros, după o victorie în patru seturi obținută în fața lui Soonwoo Kwon. Rusul a atras atenția printr-o ieșire nervoasă, în care i-a lovit șapca unui bărbat care lucra la amenajarea terenului.

Rublev uit zijn plaat_copy

Credit imagine: Eurosport

Andrey Rublev s-a calificat în această după-amiază în turul 2 la Roland Garros după ce l-a învins în 4 seturi pe Soonwoo Kwon, scor 6-7 (5), 6-3, 6-2, 6-4, după trei ore de joc.
Deși părea că sportivul de pe locul 71 ATP va fi un adversar la îndemână pentru rus, coreeanul a câștigat primul set după un tie-break și i-a provocat o criză de nervi lui Rublev. Tenismenul de pe locul 7 ATP a fost extrem de supărat și nu și-a mai putut stăpâni frustrarea, care l-a făcut să lovească puternic o minge în apropierea băncii sale.
Mingea a ricoșat înapoi pe teren, acolo unde se afla un bărbat care lucra la amenajarea terenului și care a fost foarte aproape de a fi lovit. Din fericire pentru el, mingea i-a lovit doar șapca, pe care i-a dat-o jos de pe cap.
Cei prezenți în tribune au fost șocați de gestul lui Rublev pe care l-au sancționat, huiduindu-l. Indignarea fanilor l-a făcut pe sportiv să reacționeze încă o dată supărat, jucătorul de tenis aruncând cu o sticlă de apă, care s-a spart. Rublev a fost imediat avertizat de către arbitru.
picture

Rublev, frustrat după pierderea primului set

Citește și:
Partida a continuat în favoarea rusului, care și-a adjudecat destul de clar următoarele seturi, obținând calificarea în turul 2.
În următoarea fază a Roland Garros, Andrey Rublev îl va înfrunta pe învingătorul din partida Adrian Mannarino - Federico Delbonis.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Roland Garros 2022 - 24 mai, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo