Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ana Bogdan va avea altă adversară în primul tur la Roland Garros! Anunțul organizatorilor de la Paris

Irina Aldea

Actualizat 28/05/2023 la 21:38 GMT+3

Ana Bogdan trebuia să debuteze luni la Roland Garros împotriva americancei Caty McNally, însă aceasta din urmă s-a retras, fiind accidentată. Astfel, sportiva din România va avea o altă adversară.

Roland Garros 2023 se desfășoară în perioada 28 mai - 11 iunie, în direct pe Eurosport

Ana Bogdan, ocupantă a locului 60 WTA, a intrat direct pe tabloul principal de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Sportiva din Sinaia, în vârstă de 30 de ani, trebuia să joace luni la Paris împotriva americancei Caty McNally, clasată în ierarhia mondială pe locul 57 WTA.
Caty McNally, în vârstă de 21, s-a retras înainte de debutul în turneu, din cauza unei accidentări. Organizatorii au anunțat că în locul ei va intra pe tablou jucătoarea din Columbia, Camila Osorio Serrano, aflată în prezent pe locul 84 WTA. Teoretic, columbianca e o adversară mai accesibilă pentru Ana Bogdan, strict din punct de vedere al locului ocupat în clasament.
CITEȘTE ȘI:

Ana Bogdan va juca împotriva Camilei Osorio Serrano, în primul tur la Roland Garros

Camila Osorio Serrano pătrunde pe tabloul principal de la Roland Garros din postura de lucky loser. În calificările de la Paris, sportiva în vârstă de 21 de ani a trecut de Șerban și Karatantcheva, dar a cedat în fața uimitoarei sportive din Rusia, Mirra Andreeva, în vârstă de doar 16 ani.
Ana Bogdan și Camila Osorio Serrano se vor întâlni în premieră în circuitul feminin de tenis. Partida dintre cele două a fost programată prima pe terenul numărul 4, ceea ce înseamnă că duelul va începe de la ora 12, ora României, fără întârzieri provocate de vreun meci programat acolo anterior.
Roland Garros 2023 se desfășoară în perioada 28 mai – 11 iunie la Paris. Toate meciurile de la cel de-al doilea turneu de Grand Slam al anului se vãd în direct pe canalele Eurosport și pe aplicația Eurosport.
picture

Roland Garros 2023 se desfășoară în perioada 28 mai - 11 iunie, în direct pe Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo