Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

EXCLUSIV | Irina Begu, încrezătoare după calificarea în turul 3 la Roland Garros! "Am armele necesare"

Bianca Dumitru

Publicat 31/05/2023 la 23:14 GMT+3

Irina Begu a obținut miercuri calificarea în turul al treilea la Roland Garros, după ce a trecut de Sara Errani în minimum de seturi, arătând un nivel de joc foarte bun. La finalul meciului, românca s-a arătat încrezătoare că poate trece și de adversara din etapa viitoare.

Așa s-a calificat Irina Begu în turul 3 la Roland Garros! Victorie clară cu Sara Errani la Paris

Irina Begu, favorita numărul 27 la Roland Garros, s-a calificat miercuri în turul al treilea la ediția din acest an, după ce a învins-o la Paris pe finalista din 2012, Sara Errani. Românca s-a impus cu scorul de 6-3, 6-0, la capătul unui meci care a durat o oră și 12 minute de joc.
picture

Irina Begu, serie fenomenală de puncte la Roland Garros! Errani, spectatoare pe propriul serviciu

După meci, Begu a oferit un interviu exclusiv pentru Eurosport în care a vorbit despre jocul ei din această seară. Românca s-a declarat mulțumită de agresivitatea pe care a arătat-o pe teren și a dezvăluit la ce s-a gândit în momentul în care Errani a egalat-o în primul set, la 3-3.
"Am avut un start foarte bun de meci, am jucat extrem de agresiv, am reușit să iau mingea destul de repede, după care a fost un moment de deconcentrare, am servit mai slab în acele momente, am făcut câteva duble greșeli și câteva greșeli neforțate.
Apoi, la 3-3, m-am gândit că trebuie să fiu la fel de agresivă precum am fost în primele game-uri și în același timp să am răbdare când era necesar", a spus Irina Begu.
Întrebată dacă simte vreo presiune pentru faptul că este singura româncă rămasă în competiție la Paris, sportiva a răspuns scurt: "Nu consider că ar trebui să pun presiune pe mine. Îmi pare rău că am rămas singura, dar încerc să-mi fac treaba cât pot eu de bine."
Cine câștigă Roland Garros 2023 la feminin?
Citește și:

Irina Begu, încrezătoare după calificarea în turul 3 la Roland Garros

Irina Begu a prefațat și duelul cu Karolina Muchova (locul 43 WTA), pe care o va înfrunta în turul 3 la Paris. Românca s-a arătat încrezătoare, spunând că, în ciuda calităților adversarei, crede că o poate învinge.
"Este o jucătoare extrem de periculoasă, a avut rezultate foarte bune, a bătut jucătoare de top. Întotdeauna tratez meciurile cu multă seriozitate, cu siguranță așa voi face și de data aceasta.
Este o jucătoare care servește bine, ia mingea repede, are lovituri puternice, însă cred că am armele necesare să o înving. Dar, așa cum o spun de fiecare dată, fiecare meci este diferit și sper să fac un meci cât mai bun", a adăugat Irina Begu, în exclusivitate pentru Eurosport.
picture

Irina Begu, prima reacție după calificarea în turul 3 la RG! Ce a spus despre duelul cu Muchova

Meciul dintre Irina Begu și Karolina Muchova, a treia întâlnire directă dintre cele două, va avea loc vineri, de la o oră care va fi anunțată ulterior de organizatori.
Turneul de Grand Slam de la Roland Garros este transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport și în aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
picture

Roland Garros 2023 se desfășoară în perioada 28 mai - 11 iunie, în direct pe Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo