Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

EXCLUSIV | "Roland Garros nu e la fel fără Simona Halep!" Ana Bogdan, primele declarații după eliminarea de la Paris

Bianca Dumitru

Publicat 29/05/2023 la 17:20 GMT+3

Ana Bogdan a fost eliminată astăzi, în primul tur de la Roland Garros, după ce a fost învinsă în 3 seturi de Camila Osorio. După meci, românca a vorbit despre ce n-a mers bine în primul ei meci de la Paris și despre situația în care se află Simona Halep, fără de care cel de-al doilea turneu de Grand Slam al anului nu este la fel.

Ana Bogdan, eliminată în primul tur la Roland Garros, deși a reușit o revenire uimitoare

Ana Bogdan a cedat în trei seturi, în meciul dintre primul tur de la Roland Garros, în fața Camilei Osorio, scor 6-3, 3-6, 5-7, după două ore și 10 minute de joc.
La finalul partidei, sportiva de pe locul 63 WTA a oferit un interviu exclusiv pentru Eurosport în care a vorbit, printre altele, despre ce i-ar fi plăcut să facă diferit în meci, dar și despre Simona Halep.
Ana Bogdan a spus că nu a fost atât de afectată de schimbarea adversarei din primul tur, dar că nu a reușit să facă totul așa cum ar fi vrut. Jucătoarea de tenis a menționat că va lucra la mai multe aspecte din jocul ei și că speră să revină în forță pe teren.
"Mi-aș fi dorit tare mult să fie o zi bună azi și cu o victorie frumoasă, însă o să mă reîntorc pe teren chiar în după-amiaza asta, mi-am programat un antrenament. Sunt niște lucruri la care aș vrea să lucrez, o să muncesc și o să mă reîntorc mai pozitivă și cu forțe proaspete.
Nu așa de mult, am aflat aseară (n.r. că i s-a schimbat adversara) și am avut puțin timp la dispoziție să mă pregătesc. Într-adevăr, pentru cealaltă, pentru că știam de mai multe zile, mă pregătisem mai bine, am avut mai mult timp la dispoziție, dar nu cred că asta a fost problema jocului.
Nu, nu m-am accidentat, e o mică rană, nimic deosebit. Cred că pur și simplu deciziile pe care le-am luat în acele puncte pe care le-am jucat nu au fost cele bune și îmi doresc pe viitor să fie diferit și să iau deciziile cele bune ca să pot să închei meciul cu bine.
Sunt niște lucruri la care îmi doresc să lucrez, atât pe parte de tenis, cât și pe parte mentală și probabil că durează puțin timp până se așează bine de tot acolo pentru că nicio schimbare nu cred că este ușoară și nu cred că dă rezultate atât de rapid, peste noapte", a declarat Ana Bogdan.
picture

Fenomenala Ana Bogdan! A salvat două mingi de meci și a revenit de la 1-5 în decisiv

Citește și:

"Roland Garros nu e la fel fără Simona Halep"

Sportiva în vârstă de 30 de ani a comentat și situația în care se află Simona Halep, suspendată provizoriu din tenis încă din luna octombrie a anului trecut, atunci când a fost testată pozitiv la Roxadustat, în timpul US Open.
Ana Bogdan a spus că turneul de la Roland Garros nu este la fel fără Simona și că o așteaptă să revină pe teren pentru a ne putea bucura cu toții de prestațiile sale.
"Îmi pare foarte rău pentru Simona, pentru ceea ce se întâmplă în viața ei. Sincer, mi-aș dori să se rezolve cât mai repede și să o revedem cu toții pe teren, acolo unde face ceea ce îi place, ceea ce iubește.
Sincer, nu știu, și în trecut când n-a fost ea o dată la Roland Garros și nu a jucat aici, chiar i-am zis că nu este la fel fără ea. Așa că îmi doresc să revină cât mai repede pe teren și să fie bine", a adăugat Ana Bogdan pentru Eurosport.
picture

Ana Bogdan, primele declarații după eliminarea de la Roland Garros! Ce a spus despre Simona Halep

Turneul de Grand Slam de la Roland Garros este transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport și în aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
picture

Roland Garros 2023 se desfășoară în perioada 28 mai - 11 iunie, în direct pe Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo