Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Marta Kostyuk, ironică după ce Sabalenka a spus că nu merita să fie huiduită la Roland Garros

Irina Aldea

Publicat 01/06/2023 la 20:26 GMT+3

Marta Kostyuk a avut o reacție ironică în momentul în care a auzit că Aryna Sabalenka a spus că ucraineanca nu ar fi meritat să fie huiduită la Roland Garros. Kostyuk a fost fluierată de publicul francez în momentul în care a refuzat să dea mâna cu Sabalenka în prima zi de concurs de la Paris.

Marta Kostyuk nu i-a strâns mâna Arynei Sabalenka și a fost huiduită la ieșirea de pe Chatrier

În prima zi a competiției de la Roland Garros, Kostyuk a fost huiduită de publicul francez după ce a refuzat să dea mâna cu Aryna Sabalenka, la finalul meciului câștigat de bielorusă. Azi, la meciul de dublu disputat în compania Gabrielei Ruse, ucraineanca a făcut același gest față de rusoaicele Anna Blinkova și Varvara Gracheva.
De această dată, publicul francez nu a mai huiduit-o ca duminică. De curând, Kostyuk a oferit un interviu pentru TSN.ua în care a vorbit despre momentul în care a fost huiduită pentru că a refuzat să dea mâna cu Sabalenka. Ucraineanca a fost ironică în momentul în care i s-a spus că bielorusa a spus că nu merita să fie huiduită de francezi.
CITEȘTE ȘI:

Marta Kostyuk, ironică după ce Sabalenka a spus că nu merita să fie huiduită la Roland Garros

"Nu mă așteptam la asta, dar nu știam că se va vorbi atât de mult în întreaga lume. Trec orele după meci și văd cât de multe știri încep să apară. Nu am anticipat că va fi așa. De fapt, lumea m-a huiduit. Nu toți cei prezenți. Pentru că tot meciul chiar m-a susținut mai mult pe mine decât pe Sabalenka, dar apoi unii oameni au decis, nu știu din ce motiv, că ar trebui să-mi schimb poziția și că, nu știu de ce, ceea ce se întâmpla în Ucraina s-a terminat brusc.
Chiar și după ce războiul se va termina voi proceda la fel, nu voi da mâna cu rusoaice și bieloruse. La Roland Garros am fost huiduită, dar nu de toată lumea. Pot spune că 30-40% m-au huiduit, 60-70% m-au aplaudat. Sabalenka a spus că nu meritam asta? Ar fi fost sfârșitul lumii să spună că merit, ar fi fost la liminat umanității. S-au întâmplat multe lucruri diferite în circuit în ultimele 15 luni, dar nu m-am așteptat deloc la un astfel de tratament, așa că cred că nici ea nu s-a așteptat. A fost cu adevărat neplăcut", a declarat Kostyuk.
Roland Garros 2023 se desfãșoarã în perioada 28 mai – 11 iunie la Paris. Toate meciurile de la cel de-al doilea turneu de Grand Slam al anului se vãd în direct pe canalele Eurosport și pe aplicația Eurosport.
picture

Roland Garros 2023 se desfășoară în perioada 28 mai - 11 iunie, în direct pe Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo