Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mirra Andreeva, după victoria în 57 de minute din primul tur de la Roland Garros: "Este uimitor"

Alex Masgras

Publicat 30/05/2023 la 17:06 GMT+3

Mirra Andreeva continuă parcursul foarte bun de la Roland Garros. După cele trei victorii din calificări, tânăra de 16 ani s-a calificat în turul al doilea după victoria cu Alison Riske-Amritraj, scor 6-2, 6-1.

Andreeva - Riske-Amritraj - Roland-Garros Rezumat

Mirra Andreeva (143 WTA) a trecut fără emoții de Alison Riske-Amritraj (85 WTA), scor 6-2, 6-1, după doar 57 de minute de joc. În vârstă de 16 ani, Andreeva continuă parcursul foarte bun de la Paris și cu victoria de pe tabloul principal, prima la un turneu de Grand Slam.
Ea a câștigat și cele trei tururi de calificare de la Roland Garros, iar după patru meciuri nu are set pierdut. Andreeva continuă parcursul foarte bun pe zgură după ce a făcut o figură frumoasă și la Madrid, acolo unde a ajuns până în optimile de finală și a fost eliminată de Aryna Sabalenka.
Citește și:

Mirra Andreeva: "Nu cred că puteam să îmi imaginez că voi juca aici"

"Este uimitor. Sunt foarte fericită pentru această victorie după tot ce am reușit. Sunt foarte fericită și abia aștept să joc în turul următor.
Bineînțeles, am emoții înainte de fiecare meci. Cred că e ceva normal, așa că e ceva ce încerc să controlez. Încă nu m-am gândit la faptul că nu am pierdut set aici. Mă concentrez pe ce joc în momentul respectiv. Am mai multe emoții pentru sora mea. Dacă nu joacă târziu, o să rămân să o urmăresc.
Sincer, nu pot să spun ce s-a schimbat. Am avut un turneu bun la Madrid. Fac aceleași lucruri în fiecare zi, nimic nu s-a schimbat. În urmă cu un an eram la junioare, nici nu cred că puteam să îmi imaginez că voi juca aici și că voi trece de calificări", a spus Mirra Andreeva, la conferința de presă.
În turul al doilea, Mirra Andreeva o va întâlni pe Dianne Parry (79 WTA), cea care a trecut în primul tur de Anhelina Kalinina (26 WTA), scor 6-2, 6-3.
Roland Garros 2023 se desfãșoarã în perioada 28 mai – 11 iunie la Paris. Toate meciurile de la cel de-al doilea turneu de Grand Slam al anului se vãd în direct pe canalele Eurosport și pe aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo