Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Scene ireale la Roland Garros: s-au rugat de arbitru să le descalifice pe adversare și au câștigat

Cristian Mihală

Actualizat 04/06/2023 la 15:17 GMT+3

Perechea Miyu Kato & Aldila Sutjiadi a fost descalificată în optimile de finală de la Roland Garros, după ce japoneza a lovit un copil de mingi în cap, fără să vrea.

Filmul descalificării perechii Kato/Sutjiadi, din optimile Roland Garros

Decizie drastică la French Open, acolo unde dublul Miyu Kato & Aldila Sutjiadi a fost forțat să părăsească turneul la "masa verde". În timpul partidei cu perechea Bouzkova/Sorribes Tormo, la scorul de 6-7, 3-1, dublul japonezo-polonez a fost descalificat.
Fără să vrea, Kato a trimis o minge spre linia de fund, după încheierea punctului, și a avut ghinionul ca acea lovitură să o izbească în plin pe una din fetițele care îndeplineau rolul de copil de mingi. Aceasta s-a speriat și a început să plângă.
Inițial, arbitrul de scaun a dat doar un avertisment, dar Bouzkova și Sorribes Tormo au intervenit și i-au explicat acestuia că fata a început să plângă. După câteva minute de discuții, în care s-au analizat cele întâmplate, s-a decis ca perechea Miyu Kato & Aldila Sutjiadi să fie descalificată.
Discuția dintre arbitrul de scaun și Bouzkova
Bouzkova: "Trebuie descalificate"
Arbitrul: "Dar nu a vrut să o lovească și nu a accidentat-o"
Bouzkova: "Dar acel copil plânge, plânge!"
În cele din urmă, supervizorul turneului și-a făcut apariția și i-a dat dreptate cehoaicei, descalificându-le pe Kato și Sutjiadi. Asta după ce în prealabil a vorbit și cu copilul de mingi lovit.
Roland Garros 2023: the encounter between Bouzkova/ Sorribes Tormo and Kato/Sutjiadi was interrupted because of a ballkid crying after being hit with disqualification
Trebuie spus că Sorribes Tormo câștigă al doilea meci la rând "la masa verde", după ce ieri a beneficiat de abandonul Elenei Rybakina, în turul trei al competiției de simplu.
În sferturile de finală de la dublu, perechea Bouzkova/Sorribes Tormo va juca împotriva învingătoarei din disputa Xu/Yang - Melichar-Martinez/Perez.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo