Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic a rupt în două internetul la Roland Garros! Anunțul francezilor, după titlul istoric al sârbului

Irina Aldea

Actualizat 20/06/2023 la 17:36 GMT+3

Novak Djokovic a scris istorie la Roland Garros 2023, devenind jucătorul cu cele mai multe titluri de Grand Slam din istorie (la masculin). Postarea în care organizatorii anunțau numele campionului a reprezentat un record absolut în istoria contului oficial al turneului.

Novak Djokovic, cel mai mare campion din istorie! #3 la Roland Garros, #23 de titluri de Grand Slam

Postarea de pe Instagram cu Novak Djokovic câștigând titlul la Roland Garros 2023 a fost cea mai apreciată din istoria celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului. Organizatorii francezi au dezvăluit câteva recorduri ale ediției din 2023 de la Roland Garros în ceea ce privește audiențele digitale și media.
LG, 10 ani
Acest articol este susținut de LG
Conținutul social media al Roland Garros din acest an a avut o audiență globală de 14,6 milioane de persoane, ceea ce reprezintă o creștere de 23,7% față de 2022. Postarea de pe Instagram cu Novak Djokovic învingându-l pe Casper Ruud în finală a fost cea mai apreciată postare a Roland Garros de până acum pe această platformă, cu un număr impresionant de 910.000 de like-uri.
CITEȘTE ȘI:

Novak Djokovic a rupt în două internetul la Roland Garros

Au fost 1,6 miliarde de reacții pe rețelele de socializare, ceea ce reprezintă o creștere de 14,2% față de anul trecut, când Rafael Nadal a câștigat titlul învingându-l în finală tot pe Casper Ruud. Pagina de TikTok a celor de la Roland Garros a ajuns la un milion de urmăritori, în creștere de la 500k înainte de turneu.
picture

Top 5 puncte reușite de uriașul Djokovic la Roland Garros 2023

Pe rețelele de socializare s-a înregistrat un record de 477 de milioane de vizualizări (o creștere de 60,2% față de 2022), cu un record de 35,1 milioane de interacțiuni (+40,8% față de 2022). 400.000 de participanți la RG Eseries, 100.000 de jucători în RG Gaming Zone, opt milioane de vizitatori unici pe site-ul Roland Garros și un milion de descărcări de aplicație.
Organizatorii au mai transmis că accesul global al turneului la France TV a fost de 40,5 milioane de persoane, finala masculină atingând un vârf de 6,5 milioane, iar finala feminină a avut o medie de 2,2 milioane de telespectatori. La nivel mondial, turneul a avut o audiență de 91 de milioane de telespectatori la televiziunea chineză CCTV, iar audiența medie a finalei feminine dintre Iga Swiatek și Karolina Muchova a fost de 2,15 milioane de telespectatori în Polonia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo