Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Iga Swiatek surprinde înainte de Roland Garros! Care este marele său vis care ar putea deveni realitate în 2024

Maria Olteanu

Actualizat 23/05/2024 la 19:52 GMT+3

"Orice medalie olimpică ar fi un vis devenit realitate", a declarat joi poloneza Iga Swiatek, numărul unu mondial al tenisului feminin, invitată să vorbească despre Jocurile de la Paris după tragerea la sorţi pentru turneul de la Roland Garros, unde ea este marea favorită, scrie AFP.

Iga Świątek

Credit imagine: Getty Images

"Jocurile Olimpice sunt unul dintre cele mai mari evenimente sportive. Îmi amintesc cât de stresată eram la Tokyo în 2021 (unde a fost eliminată în turul al doilea - n. r.). Sper să reţin ceva din acea experienţă pentru Paris", a spus ea.

"Nu ar trebui să pun presiune pe mine, poate că ar trebui să cer un sfat...", a continuat Swiatek, zâmbind, îndreptându-se către fosta mare atletă Marie-Jose Perec, campioană olimpică la 200 m (1996) şi 400 m (1992, 1996), ce a participat la tragerea la sorţi pentru Roland Garros.

Fosta regină a atletismului francez nu a avut o mână grea pentru poloneză, oferindu-i un meci în primul tur împotriva unei jucătoare venite din calificări. Swiatek ar putea s-o întâlnească mai târziu pe japoneza Naomi Osaka, câştigătoare a patru turnee de Mare Slam, care nu reuşeşte să revină în prim plan după ce a născut.
Citește și:
Nu rata niciun moment din acțiunea care va fi transmisă pe Max, noua noastră casă de streaming, acolo unde poți vedea fiecare meci de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo