Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nadal – Zverev, duel "de lux" la Roland Garros: Incredibil cât a ajuns să coste un bilet

Irina Aldea

Publicat 27/05/2024 la 14:19 GMT+3

Rafael Nadal și Alexander Zverev se întâlnesc azi în cel mai așteptat meci din turul 1 de la Roland Garros. Interesul pentru acest meci a depășit orice limită, fanii sportului alb fiind conștienți de faptul că aceasta ar putea fi ultima apariție a "Matadorului" la Paris, motiv pentru care prețurile biletelor au crescut vertiginos.

Zverev - Nadal, meci uriaș în turul 1 la Roland Garros! Confruntarea de foc va fi luni pe Eurosport

Fanii tenisului de pretutindeni așteaptă cu sufletul la gură confruntarea din primul tur de la Roland Garros dintre Rafael Nadal, campionul absolut de la Paris, și Alexander Zverev, unul dintre cei mai buni tenismeni la ora actuală. Prețurile biletelor au crescut incredibil de mult în ultimele zile, iar fanii au reacționat întocmai.
Banner Betano - Roland Garros 2024
Toată emoția de la Roland Garros de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
În acest moment, prețurile biletelor din ziua meciului de 5 stele dintre Nadal și Zverev variază între 1500 și 3000 de euro, acestea fiind cele mai ieftine variante disponibile. Acest meci este o reeditare a semifinalei din 2022 de la Paris, atunci când jucătorul german s-a accidentat la gleznă într-o confruntare palpitantă cu ibericul, ratând ocazia de a-l învinge pe Nadal, cel care a câștigat ediția din acel an.
CITEȘTE ȘI:

Nadal – Zverev, duel "de lux" la Roland Garros: Incredibil cât a ajuns să coste un bilet

Spaniolul care va împlini în câteva zile 38 de ani a suferit mai multe accidentări de atunci. Chiar dacă nu a jucat constant, Rafael Nadal este încă o amenințare pe terenurile de la Paris. Nadal conduce cu 7-3 în confruntările directe cu Zverev. De-a lungul anilor, Nadal a sfidat în repetate rânduri limitele, iar la Roland Garros e campionul absolut, fără rival în ceea ce privește suprafața roșie.
De cealaltă parte, Zverev tocmai a câștigat Open-ul Italiei și traversează o formă de joc de invidiat, plasându-se printre favoriții la titlu. Chiar dacă Nadal a precizat că se va retrage la final de 2024, ibericul se gândește că ar putea totuși în viitor să participe la turneele la care a performat cel mai mult în carieră: "Este o mare, mare șansă ca acesta să fie ultimul meu Roland Garros. Dar dacă ar trebui să vă spun că este 100% ultimul meu Roland Garros… Îmi pare rău, dar nu o voi face. Pentru că nu pot prezice ce se întâmplă", a transmis Nadal la una dintre conferințele de presă de la Paris.
Nu rata niciun moment din acțiunea care va fi transmisă pe Max, noua noastră casă de streaming, acolo unde poți vedea fiecare meci de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo