Favorită trei pe tabloul feminin, Elina Svitolina a avut un meci dificil în turul doi la Roland Garros. După ce a câștigat primul set în fața jucătoarei de pe poziția 178 WTA, ucraineanca a pierdut opt game-uri la rând, însă a găsit puterea să revină și să își asigure prezența în turul trei la ultimul Grand Slam al anului pentru al șaselea an consecutiv.
Elina Svitolina va juca în turul trei împotriva favoritei 27 a tabloului, rusoaica Ekaterina Alexandrova.

Roland Garros 2020: Elina Svitolina, în lacrimi la conferința de presă. Întrebarea care a răscolit-o

Tenis
Prima reacție a lui Diego Schwartzman, după ce a fost învins de un puști fără clasament în ATP
ACUM 2 ORE
Un cunoscut jurnalist care aduce culoare în conferințele de presă prin întrebări care pun accentul mai mult pe starea de spirit a jucătorilor și a jucătoarelor, sau pe rutina lor de la turnee, i-a stârnit amintiri dureroase Elinei Svitolina, în momentul în care a întrebat-o despre mascota pe care aceasta a făcut-o celebră în urmă cu câțiva ani, pe rețelele de socializare.
Tocmai după o întrebare care a provocat-o pe Svitolina să detalieze eforturile pe care le depune în ceea ce privește pregătirea mentală și întărirea psishicului de competiție, ucraineanca s-a emoționat foarte mult în momentul în care și-a amintit de Bobik. Elina a apreciat întrebarea, însă a terminat răspunsul în lacrimi, încheindu-și acolo conferința de presă.
  • Jurnalist: Jucătorii de top caută mereu cele mai bune variante pentru a atinge succesul. (...) Ai avut mereu alături de tine pe cineva, de când erai micuță - cățetul Bobik. Bobik mai este alături de tine? Dacă mai este, cât noroc crezi că îți poate purta în următoarele săptămâni la Roland Garros?
  • Elina Svitolina: Ei bine, e o întrebare foarte bună. Chiar e foarte trist pentru mine, deoarece în 2018 l-am pierdut. L-am uitat în cameră. A fost un moment foarte trist (n.r. - o năpădesc lacrimile). Scuze... L-am pierdut. Da, așa este. Era doar o jucărie... dar a fost talismanul meu, talismanul meu norocos.
https://i.eurosport.com/2020/09/30/2898620.jpg
Tenis
Antrenorul lui Daniil Medvedev a dezvăluit care este obiectivul rusului după succesul de la US Open
ACUM 3 ORE
Tenis
Simona Halep, dezvăluiri despre relația pe care o are cu Emma Răducanu: "Ne-am întâlnit, mi-a scris"
ACUM 13 ORE