Dominic Thiem este în acest moment un jucător care le dă mari bătăi de cap cameramanilor, pentru că dispare pur și simplu din cadru la retur, poziționându-se din ce în ce mai departe de linia de fund a terenului pentru a primi serviciul adversarilor. Marți, Jelena Ostapenko a mers la extrema cealaltă, experimentând ceva unic în meciul său din turul întâi de la Roland Garros 2020. Letona s-a apropiat extrem de mult de linia careului de serviciu în așteptarea mingii lansate de Brengle, imaginile viralizându-se rapid pe rețelele de socializare.
Roland-Garros
Alexander Zverev - Brandon Nakashima - Roland-Garros
ACUM O ORĂ
Jelena Ostapenko a reușit pentru doar a doua oară în carieră să câștige meciul din turul 1 la Roland Garros: 6-2, 6-1 în 62 de minute în fața lui Madison Brengle. Scorul a fost unul drastic, deși letona a comis opt duble greșeli, iar două dintre game-urile obținute de americancă au fost break-uri! Însă Ostapenko a reușit din nou să impresioneze prin agresivitate și ușurința cu care a trimis lovitură câștigătoare după lovitură câștigătoare (46 în total).
În 2017, la singura ediție de Roland Garros a carierei la care Ostapenko a mai câștigat meci în primul tur, ea nu s-a oprit decât după ce a câștigat trofeul, la capătul finalei cu Simona Halep.

Roland Garros 2020: ce a spus Jelena Ostapenko după meciul cu Brengle

"După ce am câștigat aici a fost o perioadă dificilă. A trebuit să mă obișnuiesc cu presiunea, dar acum a dispărut complet și în sfârșit am am reușit prima victorie aici după doi ani. Sunt foarte fericită. M-am simțit excelent pe teren astăzi", a spus Ostapenko, la conferința de presă de după meci.
Letona a mai spus că adoră noile mingi Wilson, cu care s-a antrenat în ultimele două luni.
https://i.eurosport.com/2020/09/29/2896920.jpg
Tenis
Rafael Nadal, cuvinte uriașe despre unchiul Toni, înaintea unui joc cu un puternic impact emoțional
ACUM O ORĂ
Roland-Garros
John Isner - Bernabe Zapata Miralles - Roland-Garros
ACUM O ORĂ