Cu încrederea zdruncinată de rezultatul de la Roma, un dublu 6-0 pe care i l-a administrat Victoria Azarenka, Sofia Kenin a luptat din greu pentru a evita o nouă mare dezamăgire pe zgură, în 2020.
Kenin a suferit mult de-a lungul întregului meci. În primul set a fost egalată de două ori după ce luase avantaj de un break, însă pe final a găsit răspunsurile, pentru a se impune cu 6-4. Setul secund i-a adus numai frustrare: Samsonova s-a desprins la 5-1, iar când Kenin a reușit în sfârșit să revină cât de cât în partidă, recuperând un break, oficialii au fost nevoiți să intervină din cauza condițiilor meteo din ce în ce mai grele. Americanca a dat cu racheta de pământ, iar setul i-a revenit în cele din urmă rusoaicei.
Samsanova a avut prima șansă și în decisiv, câștigând primele două game-uri. Kenin a pus în joc însă toate resursele și a trecut linia de finiș cu 6-4, 3-6, 6-3 pe tabelă, după o oră și 58 de minute.
Tenis
Laver Cup: Stefanos Tsitsipas a rezolvat destul de repede partida cu Nick Kyrgios
ACUM O ORĂ

Sofia Kenin - Ana Bogdan, în turul doi la Roland Garros 2020

Sofia Kenin, ajunsă până în optimi anul trecut la Paris, va fi adversara Anei Bogdan în turul doi la Roland Garros 2020. Sportiva din Sinaia și-a egalat deja cel mai bun rezultat al carierei la French Open.
Ana Bogdan are avantaj în meciurile directe cu învingătoarea-surpriză de la Australian Open. În 2018, la Montreal, românca reușea să o învingă pe Kenin, 4-6, 6-2, 6-4.
Laver Cup
Laver Cup : Top 5. Cele mai frumose mingi din prima zi
ACUM 14 ORE
Tenis
Lovitura anului: Emma Răducanu este sfătuită să-l ia ca antrenor pe Darren Cahill
ACUM 15 ORE