Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

EXCLUSIV | "A fost un moment nepotrivit pentru mine!" Ce planuri are Ana Bogdan după eliminarea de la Roland Garros

Bianca Dumitru

Actualizat 23/05/2022 la 19:39 GMT+3

Ana Bogdan a fost eliminată în primul tur de la Roland Garros, după un meci extrem de intens în compania Victoriei Azarenka, favorita nr. 15 a competiției. După meci, românca a vorbit despre cum s-a simțit pe teren și despre planurile sale de viitor.

Ana Bogdan a tras concluziile după meciul cu Victoria Azarenka la Roland Garros

Ana Bogdan, locul 93 WTA, a fost eliminată încă din turul 1 la Roland Garros, de către favorita numărul 15, Victoria Azarenka, cu scorul de 7-6 (7), (1) 6-7, 2-6, la capătul unui meci care a durat trei ore și două minute de joc, fiind și întrerupt de ploaie.
După meci, românca a oferit un interviu exclusiv pentru Eurosport România în care a vorbit despre cum s-a simțit pe teren și ce nu a mers atât de bine încât să obțină calificarea în etapa următoare.
"A fost un meci foarte intens, așa cum mă așteptam de la bun început, pentru că știm bine că este o mare campioană. Știam că trebuie să dau totul, știam că la fiecare minge în parte trebuie să fiu foarte focusată, cu multă energie și putere.
Din punctul meu de vedere, a fost un meci foarte bun făcut de mine, însă ce mi-aș fi dorit este ca în unele momente să fi luat altfel de decizii și cred că lucrurile ar fi stat un pic diferit", a spus Ana Bogdan, care a comentat și momentul în care partida a fost întreruptă.
Sportiva a punctat că ploaia a început într-un moment extrem de nepotrivit pentru ea, când simțea că este capabilă să câștige game-urile necesare pentru a obține victoria.
"Nu pot să știu dacă aș fi câștigat sau nu, dar ce știu este că a fost un moment nepotrivit pentru mine. Tocmai reveneam de la 3-1 pentru ea, făcusem 3-3 și mă simțeam din nou foarte încrezătoare. O simțisem și pe ea că picase un pic și chiar nu cred că a fost momentul potrivit să se oprească meciul atunci, dar apoi am revenit și din nou lucrurile au fost foarte strânse", a adăugat românca.
Citește și:

Ana Bogdan începe pregătirea sezonului pe iarbă

După eliminarea de la Roland Garros, Ana Bogdan se va concentra asupra sezonului pe iarbă. Jucătoarea de tenis a declarat pentru Eurosport România că își dorește să se pregătească foarte bine pentru următoarea parte a anului.
"Cred că o să încep turneele pe iarbă. Nu cred că voi merge la cele din Anglia, cred că voi alege altceva și o să văd cât de bine pot să mă pregătesc pentru sezonul pe iarbă care e un sezon un pic dificil, depinde de cum se simte fiecare pe iarbă. Eu voi face tot posibilul să fiu cât mai bine", a conchis Ana Bogdan.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Roland Garros 2022 - 23 mai, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo