Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Iga Swiatek e în optimi la Roland Garros! Liderul din WTA, victorie muncită cu Danka Kovinic la Paris

Irina Aldea

Publicat 28/05/2022 la 14:51 GMT+3

Iga Swiatek s-a calificat sâmbătă în faza optimilor de finală la Paris, după ce a învins-o în minimum de seturi pe muntenegreanca Danka Kovinic.

Iga Swiatek

Credit imagine: Eurosport

Iga Swiatek, campioană la Roland Garros în 2020, s-a calificat sâmbătă în faza optimilor de finală la Paris după ce a trecut în minimum de seturi de muntenegreanca Danka Kovinic cu scorul de 6-3, 7-5, la capătul unui meci care a durat o oră și 31 de minute de joc. Aceasta este cea de-a 31-a victorie consecutivă pentru poloneză.
Deși s-a impus în 2 seturi, Iga Swiatek a avut serios de muncit, mai ales în manșa a doua. Iga a condus cu 4-1 în setul 2, dar Kovinic a revenit și a ajuns să conducă cu 5-4. Din acel moment, Swiatek a revenit la agresivitatea caracteristică și a obținut mai târziu break-ul, la 5-5, pentru a încheia apoi partida.
CITEȘTE ȘI:

Iga Swiatek e în optimi la Roland Garros. Victorie muncită pentru poloneză

În continuare, Iga Swiatek se va duela cu învingătoarea meciului dintre Zheng și Cornet, iar pentru un loc în sferturile de finală putem avea parte de un super duel între principala favorită de pe tabloul principal de simplu și favorita gazdelor.
Iga Swiatek este a patra jucătoare din Era Open care a câștigat 17 din primele 19 meciuri la Roland Garros, după Margaret Court, Chris Evert și Monica Seles. În plus, ea a câștigat 48 din ultimele 49 de seturi disputate în circuit, arătând un nivel de joc excepțional.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Roland Garros 2022 - 28 mai, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo