Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Iga Swiatek e în semifinală la Roland Garros, după ce a trecut de Pegula! Știm cine se bate pentru finală la Paris

Irina Aldea

Actualizat 01/06/2022 la 17:15 GMT+3

Iga Swiatek s-a calificat în semifinalele turneului de la Roland Garros după ce a trecut în minimum de seturi de Jessica Pegula.

Iga Swiatek

Credit imagine: Getty Images

Iga Swiatek s-a calificat fără emoții în semifinalele turneului de la Roland Garros, pe care l-a câștigat în 2020. Poloneza, în vârstă de 21 de ani, s-a impus în fața Jessicăi Pegula cu scorul de 6-3, 6-2, la capătul unui meci care a durat o oră și 31 de minute de joc.
Iga Swiatek a obținut astfel victoria consecutivă cu numărul 33 în circuitul feminin de tenis. Liderul mondial din WTA nu a părut nicio clipă vulnerabilă în fața sportivei care a eliminat-o pe Irina Begu și a dictat în mod permanent ritmul meciului din sferturi.
CITEȘTE ȘI:

Iga Swiatek e la 2 victorii distanță de marele titlu de la Roland Garros

În semifinale, Swiatek o va întâlni pe Daria Kasatkina, care a trecut azi de compatrioata Veronika Kudermetova în minimum de seturi. În cealaltă semifinală se întâlnesc Coco Gauff, favorita numărul 18 de pe tabloul de simplu feminin, și Martina Trevisan, ocupanta locului 59 WTA.
Prin urmare, Iga Swiatek pornește cu prima șansă la câștigarea titlului, mai ales la maniera în care a jucat până acum pe zgura pariziană. Câștigătoare la Paris în 2020, Iga Swiatek a trecut până acum de Tsurenko, Riske, Kovinic, Zheng și Pegula, cedând un singur set în meciul din optimi, în fața chinezoaicei Qinwen Zheng.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Roland Garros 2022 - 1 iunie, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo