Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Irina Begu e în turul 2 la Roland Garros! Românca, revenire de excepție cu italianca Jasmine Paolini

Irina Aldea

Actualizat 24/05/2022 la 16:58 GMT+3

Irina Begu s-a calificat în turul al doilea la Roland Garros după ce a eliminat-o spectaculos pe Jasmine Paolini, revenind de la 0-1 la seturi.

Irina Begu

Credit imagine: Getty Images

Irina Begu, a 63-a jucătoare a lumii, s-a calificat marți în turul al doilea la Roland Garros după ce a trecut spectaculos de italianca Jasmine Paolini, revenind de la 0-1 la seturi. Irina Begu s-a impus cu scorul de 4-6, 6-1, 7-6 (5), la capătul unui meci care a durat două ore și 9 minute de joc.
Meciul dintre Irina Begu și Jasmine Paolini a fost întrerupt luni de ploaie la scorul de 4-6, 6-1, 1-0, iar azi s-a reluat. În runda secundă, sportiva noastră se va duela cu favorita numărul 30, Ekaterina Alexandrova, care a trecut în primul tur de belgianca Greet Minnen în minimum de seturi.
CITEȘTE ȘI:

Irina Begu, calificare spectaculoasă în turul 2 la Roland Garros

Irina Begu a ajuns cel mai departe la Roland Garros în optimile de finală, la ediția din 2016. Irina Begu e a doua jucătoare calificată în turul 2 la Roland Garros, după Sorana Cîrstea. Irina Begu o conduce pe Alexandrova cu 3-0 în meciurile directe, însă niciunul de până acum nu s-a jucat pe zgură.
Azi debutează la Paris Simona Halep, Mihaela Buzărnescu și Irina Begu. În runda inaugurală a fost eliminată și Ana Bogdan, care nu a putut rezista în fața experimentatei Victoria Azarenka. Gabriela Ruse a fost și ea învinsă în primul tur la Roland Garros de către Elise Mertens.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Roland Garros 2022 - 24 mai, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo