Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Irina Begu e în turul 3 la Roland Garros! Românca a fost la un pas de descalificare în meciul cu Alexandrova

Irina Aldea

Publicat 26/05/2022 la 14:47 GMT+3

Irina Begu s-a calificat în turul 3 la Roland Garros după ce a învins-o în 3 seturi pe Ekaterina Alexandrova. Românca a fost foarte aproape de a fi descalificată la Paris.

Irina Begu

Credit imagine: Eurosport

Irina Begu s-a calificat azi în turul al treilea la Roland Garros după ce a eliminat-o pe Ekaterina Alexandrova (favorita numărul 30), revenind de la 0-1 la seturi. Begu s-a impus cu scorul de (4) 6-7, 6-3, 6-4, după 2 ore și 38 de minute de joc.. În continuare, Begu se va duela cu Leolia Jeanjean în turul 3, care a eliminat-o pe Pliskova în turul 2.
În primul set, Irina Begu a condus cu 3-1, 4-2 și 5-3, dar când a servit pentru a încheia manșa inaugurală, sportiva noastră și-a cedat serviciul, iar Alexandrova a reintrat în joc și s-a impus la tie-break cu scorul de 7-3. În setul secund, balanța a înclinat înspre Irina, care nu a mai irosit șansele ca în manșa de debut.
CITEȘTE ȘI:

Irina Begu e în turul 3 la Roland Garros! Românca a fost la un pas să fie descalificată

În setul decisiv, la scorul de 2-0 pentru Alexandrova, Irina Begu a avut un moment de frustrare în care a lovit cu racheta de pământ. Din nefericire pentru Irina, racheta a ricoșat într-un spectator din tribune, iar supervizorul turneului a fost chemat pe teren. Irina a primit înțelegere din partea oficialilor turneului, iar meciul a continuat, spre dezamăgirea Ekaterinei Alexandrova.
picture

Irina Begu, la un pas de descalificare la Roland Garros, după ce a lovit cu racheta un spectator

Alexandrova scoasă din joc, nu a putut recupera lupta mentală cu Begu, iar sportiva noastră a avut câștig de cauză în final. Astfel, România are deja o reprezentantă în turul 3 la Roland Garros. Tot azi, Simona Halep se va duela în jurul orei 16, cu chinezoaica Qinwen Zheng.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Roland Garros 2022 - 26 mai, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo