Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Irina Begu, fără voce la interviul de după meciul cu Jeanjean, la Roland Garros! Mesajul româncei

Irina Aldea

Publicat 28/05/2022 la 14:00 GMT+3

Irina Begu a obținut azi calificarea în optimile de finală la Roland Garros. Sportiva noastră a învins-o pe Leolia Jeanjean și a intrat în a doua săptămână de concurs la Paris.

Punctul de meci al Irinei Begu cu Leolia Jeanjean. Așa s-a calificat în optimi la Roland Garros

Irina Begu, a 63-a jucătoare de tenis a lumii, și-a egalat sâmbătă cea mai bună performanță din carieră la Roland Garros, sportiva noastră reușind calificarea în faza optimilor de finală la cel de-al doilea turneu de Grand Slam al anului. Irina a trecut în două seturi, scor 6-1, 6-4, de Leolia Jeanjean (227 mondial), una dintre favoritele gazdelor.
Partida a durat o oră și 26 de minute de joc, iar Irina a arătat un nivel de joc foarte bun. Ajutată și de multitudinea de erori comise de Jeanjean, sportiva noastră a profitat de șansele avute și s-a distanțat decisiv în fiecare manșă. Acum, pentru calificarea în sferturi, Irina Begu o va întâlni pe învingătoarea meciului dintre Pegula și Zidansek.
CITEȘTE ȘI:

Irina Begu, prima reacție după calificarea în optimi, la Roland Garros

După meci, Irina Begu a fost intervievată pe teren de Alex Corretja. Sportiva noastră a rămas fără voce și și-a găsit cu greu cuvintele în fața publicului francez: "Leolia avut un turneu grozav, nu e niciodată ușor să joci împotriva unei adversare din Franța aici. Îi doresc toate cele bune în viitor. Cred că am jucat un meci foarte bun de la început, am fost foarte agresivă, apoi am simțit cum publicul o susținea foarte tare, a fost dificil, am avut emoții pe final.
A fost puțin mai complicat în final. Nu o văzusem jucând înainte, dar am văzut ce joacă aici la Paris, m-am uitat pe Eurosport la partidele ei. Am avut o tactică bună de la început și am simțit imediat ce trebuie să joc împotriva ei, chiar de la început", a spus Irina Begu la interviul de după meci.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Roland Garros 2022 - 28 mai, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo