Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Irina Begu - Jessica Pegula în optimi la Roland Garros! Românca are bilanț pozitiv cu americanca

Irina Aldea

Publicat 28/05/2022 la 17:08 GMT+3

Irina Begu și-a egalat cel mai bun rezultat la Roland Garros, calificându-se în optimile de finală. În continuare, sportiva noastră va evolua cu Jessica Pegula, pe care a învins-o de două ori până acum.

Irina Begu

Credit imagine: Getty Images

Irina Begu s-a calificat în optimile turneului de Grand Slam de la Roland Garros, sâmbătă, la Paris, după ce a învins-o pe franţuzoaica Leolia Jeanjean, cu 6-1, 6-4. Begu a obţinut victoria după o oră şi 26 de minute şi şi-a egalat cea mai bună performanţă a sa la Roland Garros, reuşită în premieră în 2016.
În continuare, sportiva noastră o va întâlni la Paris pe americanca Jessica Pegula, care a trecut în turul 3 de slovena Tamara Zidansek cu scorul de 6-1, 7-6 (2), la capătul unui meci care a durat o oră și 30 de minute de joc. Partida dintre Begu și Pegula va avea loc luni la Roland Garros, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
CITEȘTE ȘI:

Irina Begu - Jessica Pegula în optimi la Roland Garros

Irina Begu are motive de bucurie pe de o parte. Deși o întâlnește pe favorita numărul 11 în optimile de finală, bilanțul întâlnirilore directe îi este favorabil. Begu și Pegula s-au întâlnit până acum în circuit de două ori, iar românca a ieșit de fiecare dată învingătoare.
Prima întâlnire a avut loc la Indian Wells 2020, acolo unde Irina s-a impus cu scorul de 7-5, 6-1 în optimile de finală. Al doilea duel direct a avut loc Melbourne Summer Set 2, chiar la începutul acestui an. Și de data aceasta, Irina a ieșit învingătoare, ea impunându-se cu scorul de 7-6 (5), 6-3 în primul tur.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Roland Garros 2022 - 28 mai, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo