Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Irina Begu, susținători de 5 stele la Roland Garros! Cine a încurajat-o pe româncă din tribune la meciul cu Jeanjean

Bianca Dumitru

Actualizat 28/05/2022 la 13:35 GMT+3

Irina Begu s-a duelat cu Leolia Jeanjean în turul 3 la Roland Garros, în primul meci de pe arena Suzanne Lenglen. Românca a fost susținută din tribune de două nume uriașe ale sportului românesc.

Irina Begu

Credit imagine: Getty Images

Irina Begu a înfruntat-o astăzi, în turul 3 la Roland Garros, pe Leolia Jeanjean, locul 227 WTA, în prima partidă a zilei de pe arena Suzanne Lenglen.
La meciul cu Jeanjean, Begu a fost susținută din tribune de două nume uriașe ale sportului românesc. Ion Țiriac și Nadia Comăneci s-au bucurat de fiecare punct câștigat de românca de pe locul 63 WTA.
Ion Țiriac
Fosta gimnastă, care a fost surprinsă de camerele video cu un zâmbet larg pe față, a fost în tribune pentru a o susține pe Irina Begu și la meciul din turul 2 de la Roland Garros, în care românca a înfruntat-o pe Ekaterina Alexandrova.
Nadia Comăneci
Citește și:

IRINA BEGU, APROAPE DE TOP 40 WTA DUPĂ ROLAND GARROS

Irina Begu s-a calificat în optimile Roland Garros, fază a competiției în care a mai ajuns de doar două ori în carieră la un Grand Slam: în 2015, la Australian Open și în 2016, la Roland Garros. La Antipozi, acum 7 ani, Begu a cedat în fața lui Eugenie Bouchard, în trei seturi, în timp ce la Paris, în 2016, a fost eliminată de Shelby Rogers.
În acest an, Begu poate să viseze cu ochii deschiși la un sfert de finală, în contextul în care partea ei de tablou este una prietenoasă. Dacă se vor respecta calculele hârtiei și va trece de Jeanjean, românca va da piept în optimi cu învingătoarea din disputa Jessica Pegula - Tamara Zidansek.
Chiar dacă cele două sportive sunt valoroase, nu reprezintă "misiuni imposibile" pentru o Begu aflată în vârf de formă. Din contră, pe sportiva din SUA Irina a învins-o în ambele dispute directe de până acum, de fiecare dată în minimum de seturi (o dată chiar anul acesta, la Grampians Trophy). În ceea ce o privește pe Zidansek, slovena nu i-a ieșit niciodată în cale lui Begu până acum.
Roland Garros 2022 va fi un succes pentru Irina Begu indiferent dacă va reuși sau nu să profite de șansa reală pe care o are la calificarea în sferturile de finală ale turneului de Grand Slam. Grație calificării în optimi, românca va urca printre cele mai bune 40 de sportive ale lumii.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
picture

Roland Garros 2022 - 28 mai, transmisiuni Eurosport 1&2

Credit imagine: Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo