Deși a început o colaborare surprinzătoare cu Patrick Mouratoglou, Simona Halep traversează o perioadă grea în carieră. Joi, campioana din 2018 de la Roland Garros a fost eliminată încă din turul al doilea, de către tânăra sportivă din China, Qinwen Zheng, cu scorul de 6-1, 2-6, 1-6, după aproape două ore de joc.
După eliminare, la conferința de presă, Simona Halep a explicat că a suferit un atac de panică în timpul meciului cu Qinwen Zheng, atac de panică pe care nu a știut să-l gestioneze. După ce apele s-au mai liniștit, fostul lider mondial din WTA a transmis un mesaj lung pe contul de Instagram în care a vorbit cu transparență despre perioada pe care o traversează și a primit o mulțime de mesaje de susținere.
CITEȘTE ȘI:
Wimbledon
Simona Halep, pe val: "Sunt puternică, sunt acolo unde trebuie să fiu"
ACUM O ORĂ

Anunțul lui Patrick Mouratoglou, după atacul de panică suferit de Simona Halep la Roland Garros

Patrick Mouratoglou a postat azi o fotografie pe contul personal de Instagram în care a anunțat că el, împreună cu Simona, deja lucrează să revină în forma optimă de competiție. Ulterior, cineva l-a întrebat pe francez cum se simte sportiva noastră acum, după acel atac de panică de la Roland Garros, iar antrenorul româncei le-a dat fanilor o veste excelentă.
https://i.eurosport.com/2022/05/28/3382517.jpg
Chiar dacă acum este nemulțumită de situația în care se află, Halep își dorește să continue să muncească pentru a reveni acolo unde a fost odată: "Da, Simona se simte excelent! Bineînțeles că este nemulțumită de rezultat și de ceea ce s-a întâmplat, dar la o oră după meci a fost ok. Lăsăm în urmă ce s-a întâmplat și suntem gata să reîncepem treaba, pentru că e nevoie de multă muncă pentru a obține rezultate", a afirmat reputatul antrenor francez.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2022/05/27/3381916.jpg
Wimbledon
Simona Halep, elogiată în presa poloneză, după victoria fulger cu Frech: "A jucat perfect"
ACUM 2 ORE
Wimbledon
Simona Halep, cu gândul la trofeu după calificarea în optimi la Wimbledon: "Asta îmi propun"
ACUM 2 ORE