Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Naomi Osaka, "coșmar" înainte de Roland Garros: "Am visat că trebuie să joc Iga în turul 1"

Andrei Nicolae

Actualizat 21/05/2022 la 12:49 GMT+3

Fostul număr 1 mondial nu o va înfrunta pe Swiatek în turul 1, dar va avea în față o altă adversară periculoasă, pe Amanda Anisimova, în fața căreia a pierdut în turul 3 la Australian Open.

PARIS, FRANCE - MAY 20: Naomi Osaka of Japan talks to the press during Media Day on Qualifying Day 5 of Roland Garros on May 20, 2022 in Paris, France (Photo by Robert Prange/Getty Images)

Credit imagine: Eurosport

Cu puțin timp înaintea tragerea la sorți pentru Roland-Garros, fosta numărul 1 mondial Naomi Osaka a avut un vis, care s-a dovedit a fi un coșmar.
În vis, Osaka, care nu este cap de serie în acest an (după ce a ratat o mare parte din 2021 din cauza problemelor de sănătate mintală), ar fi nimerit cu numărul 1 mondial Iga Swiatek la tragerea la sorți, informează tennismajors.com. Poloneza se află într-o serie de 28 de meciuri și turnee câștigate înainte de Roland Garros.

Naomi Osaka, "coșmar" înainte de Roland Garros: "Am visat că trebuie să joc Iga"

"Am avut un vis în urmă cu câteva zile, că a avut loc tragerea la sorți și trebuie să joc cu Iga", a spus Osaka jurnaliștilor la Paris, într-o notă de amuzament.
"Mi-a fost frică pentru că mă gândeamcare ar fi cea mai dificilă adversară pe care aș putea să o înfrunt în turul 1, atunci când nu sunt cap de serie. Ea mi-a venit în minte, așa că mulțumesc lui Dumnezeu că nu s-a întâmplat asta", a mai spus fostul lider mondial.
Ușurată, Osaka a uitat totul de tragere până când antrenorul ei, Wim Fissette, a informat-o joi că nu o înfruntă pe Swiatek, ci o va avea în față pe Amanda Anisimova, americanca care a învins-o la Australian Open anul acesta.
"Am uitat de tragerea la sorți, nici nu știam că a ieșit. De fapt, credeam că va fi vineri. Atunci Wim mi-a spus: 'Oh, știi că a fost tragerea la sorți? Nu, nu știam. Da, joci cu Anisimova. Oh, glumești, nu? Deci a fost genul ăsta de conversație. ' "
Anisimova a învins-o pe Osaka într-un tiebreak în setul decisiv la Australian Open și a acces în sferturile de finală la Madrid și Roma, parcurs în urma căruia a urcat în Top 30 WTA.
Până unde ajunge Simona Halep la Roland Garros 2022?
Partidele din primul tur ale jucătoarelor din România:
Simona Halep vs Ana Konjuh (66 WTA)
Irina Begu vs Jasmine Paolini (57 WTA)
Ana Bogdan vs Victoria Azarenka (15 WTA)
Sorana Cîrstea vs Tatjana Maria (107 WTA)
Gabriela Ruse vs Elise Mertens (33 WTA)
Irina Bara vs Yulia Putintseva (37 WTA)
Mihaela Buzărnescu vs Madison Brengle (58 WTA)
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo