Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ora de start a meciului Simona Halep - Nastasja Schunk în primul tur la Roland Garros 2022. Anunțul organizatorilor

Irina Aldea

Actualizat 25/05/2022 la 12:58 GMT+3

Simona Halep va debuta marți la Roland Garros. Sportiva noastră o va întâlni în turul inaugural pe nemțoaica Nastasja Schunk, ocupanta locului 165 WTA. Duelul va începe la Paris după ora 15.30, ora României.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep e pregătită să aibă un start lansat la Roland Garros, unde speră să atingă forma de joc optimă pentru a juca a patra finală pe zgura pariziană. În acest an intră în scenă alături de un alt antrenor uriaș la nivel mondial, Patrick Mouratoglou. Pregătirea nu a fost ideală, în contextul în care atât la Madrid, cât și la Roma nu a obținut rezultatele pe care și le-ar fi dorit.
Unibet - Roland Garros 2022
Acum a venit momentul mult așteptat. Marți, Simona Halep va debuta la Paris în fața sportivei din Germania, Nastasja Schunk, ocupanta locului 165 WTA. În vârstă de doar 19 ani, sportiva din Germania nu ar trebui să reprezinte vreun pericol pentru super-campioana noastră. Tânăra jucătoare se află în premieră pe tabloul unui turneu de Grand Slam și, deși e destul de talentată, lipsa de experiența nu o recomandă pentru a produce surpriza.
CITEȘTE ȘI:

Ora de start a meciului Simona Halep - Nastasja Schunk, în turul 1 la Roland Garros

Organizatorii celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului au anunțat programul pentru cea de-a treia zi de concurs. Meciul dintre Simona Halep și Nastaska Schunk e programat pe Arena Simonne Mathieu, și va începe, în direct pe Eurosport și Eurosport Player, după ora 15.30, ora României. Duelul va începe după Pliskova - Andrianjafitrimo și Tiafoe - Bonzi.
Excelentă în calificări în duelurile cu Pigossi (Brazilia) și Cepede (Paraguay), germanca s-a înclinat în ultimul tur, în fața lui Hailey Baptiste (SUA), scor 5-7, 6-4, 2-6. Din fericire pentru ea, Schunk a prins un loc de lucky loser și acum va avea ocazia să debuteze într-un Grand Slam contra uneia dintre cele mai mari campioane din tenisul mondial din ultimii 10 ani, Simona Halep.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Roland Garros 2022 - 23 mai, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo