Simona Halep e pregătită să aibă un start lansat la Roland Garros, unde speră să atingă forma de joc optimă pentru a juca a patra finală pe zgura pariziană. În acest an intră în scenă alături de un alt antrenor uriaș la nivel mondial, Patrick Mouratoglou. Pregătirea nu a fost ideală, în contextul în care atât la Madrid, cât și la Roma nu a obținut rezultatele pe care și le-ar fi dorit.
https://i.eurosport.com/2022/05/25/3379646.jpg
Acum a venit momentul mult așteptat. Marți, Simona Halep va debuta la Paris în fața sportivei din Germania, Nastasja Schunk, ocupanta locului 165 WTA. În vârstă de doar 19 ani, sportiva din Germania nu ar trebui să reprezinte vreun pericol pentru super-campioana noastră. Tânăra jucătoare se află în premieră pe tabloul unui turneu de Grand Slam și, deși e destul de talentată, lipsa de experiența nu o recomandă pentru a produce surpriza.
Wimbledon
Paula Badosa, după înfrângerea cu Simona Halep de la Wimbledon: "Nu sunt prea multe lucruri de spus"
ACUM 3 ORE
CITEȘTE ȘI:

Ora de start a meciului Simona Halep - Nastasja Schunk, în turul 1 la Roland Garros

Organizatorii celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului au anunțat programul pentru cea de-a treia zi de concurs. Meciul dintre Simona Halep și Nastaska Schunk e programat pe Arena Simonne Mathieu, și va începe, în direct pe Eurosport și Eurosport Player, după ora 15.30, ora României. Duelul va începe după Pliskova - Andrianjafitrimo și Tiafoe - Bonzi.
Excelentă în calificări în duelurile cu Pigossi (Brazilia) și Cepede (Paraguay), germanca s-a înclinat în ultimul tur, în fața lui Hailey Baptiste (SUA), scor 5-7, 6-4, 2-6. Din fericire pentru ea, Schunk a prins un loc de lucky loser și acum va avea ocazia să debuteze într-un Grand Slam contra uneia dintre cele mai mari campioane din tenisul mondial din ultimii 10 ani, Simona Halep.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2022/05/23/3378106.jpg
Wimbledon
Ce a scris presa din Spania despre victoria Simonei Halep în fața Paulei Badosa de la Wimbledon
ACUM 5 ORE
Wimbledon
Experții, uluiți de victoria Simonei Halep cu Badosa la Wimbledon: "Nicio fisură în jocul ei"
ACUM 7 ORE