Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Șansele lui Halep la câștigarea Roland Garros s-au prăbușit, după primul tur. Incredibil cum arată cotele

Cristian Mihală

Actualizat 26/05/2022 la 12:07 GMT+3

Simona Halep are şanse minime să câştige al 3-lea turneu de Grand Slam al carierei la Roland Garros 2022, dacă e să mergem pe mâna bookmakerilor. Cota sportivei noastre a crescut enorm, după jocul neconvingător din primul tur.

Simona Halep, calificare cu emoții în turul 2 la Roland Garros! Rezumatul meciului cu Schunk

Simona Halep s-a calificat cu emoţii în runda a doua a turneului de Mare Şlem de la Roland Garros, după ce a avut nevoie de trei seturi pentru a trece de germanca Nastasja Schunk, 6-4, 1-6, 6-1, marţi, la Paris.
Unibet - Roland Garros 2022
Simona Halep (30 ani, 19 WTA), cap de serie numărul 19, a obţinut victoria după aproape două ore de joc (1 h 48 min) în faţa unei adversare venite din calificări (18 ani, 165 WTA), care a arătat calităţi peste locul ocupat în clasament.
În setul secund, campioana noastră a fost depăşită la toate capitolele, iar asta se reflectă deja în şansele sale de a câştiga Roland Garros. Dacă înainte de startul competiţiei, românca avea o cotă de 8 pentru al doilea titlu la Paris şi al treilea din carieră într-un Grand Slam, acum lucrurile s-au schimbat fundamental. Astfel, cota Simonei a crescut la 23, în contextul în care partea sa de tablou e una infernală. Ostapenko, cea care a învins-o într-una dintre finalele de la Roland Garros, e posibila adversară din turul trei, în timp ce marele examen va fi cu Iga Swiatek, liderul mondial, într-o posibilă optime. Poloneza "a uitat" să mai piardă şi, potrivit experţilor, are de îndeplinit o simplă formalitate pentru titlul din capitala Franţei: Iga are o cotă de doar 1,6.
Cotele la câştigarea Roland Garros 2022
Cote Halep

Wilander e convins: Swiatek va câştiga Roland Garros

Câștigător a 7 titluri de Grand Slam, Mats Wilander e de părere că Iga Swiatek se află în cea mai bună poziție pentru a câștiga un nou turneu major, după Roland Garros 2020. Poloneza e într-o formă de zile mari, a cucerit deja 5 titluri consecutive și are 28 de victorii la rând în circuit. Turneul de la Roma a fost al 5-lea la rând câștigat de Iga. În istoria recentă, doar Venus Williams (2000), Justine Henin (2007-2008) și Serena Williams (2013) au mai avut o asemenea serie.
"Dacă la feminin s-ar juca pe sistemul cel mai bun din cinci seturi, atunci aș spune că Iga Swiatek va fi întotdeauna favorită clară. Nivelul ei de joc i-ar oferi un avantaj într-un format de cinci seturi.
Cu toate acestea, multe jucătoare de tenis sunt capabile să joace la un nivel incredibil timp de măcar 45 de minute pe oră. Ele pot lua un set cu 6-3, iar apoi va fi nevoie de noroc pentru a schimba cursul întâlnirii cu Swiatek. Iga este fără îndoială favorită, rămâne de văzut cum se va descurca în acest sistem pentru 2 săptămâni, cel mai bun din 3 seturi", a declarat Wilander în exclusivitate pentru Eurosport.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Partida Halep - Zheng, din turul 2 de la Roland Garros, se joacă joi, şi va fi transmisă în direct pe Eurosport şi Eurosport Player.
Roland Garros 2022 - 25 mai, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo