Simona Halep a fost eliminată încă din turul al doilea la Roland Garros, cedând în fața tinerei sportive din China, Qinwen Zheng, cu scorul de 6-1, 2-6, 1-6, după aproape două ore de joc. Campioana din 2018 a turneului de Grand Slam de la Paris a explicat după meci că a suferit un atac de panică în timpul partidei, atac de panică pe care nu a știut să-l gestioneze.
Halep și-a revenit, însă, rapid și acum este decisă să se întoarcă într-un timp scurt pe terenul de tenis. Sportiva noastră a reluat deja pregătirea pentru a se menține într-o formă fizică bună.
Astăzi, fostul lider WTA a postat pe contul său de Instagram câteva imagini din sala de forță. Pe lângă o fotografie pe care a notat mesajul "#newday", Simona Halep a publicat și un video scurt, cu ajutorul căruia a transmis un mesaj puternic.
Wimbledon
Ora de start a meciului Simona Halep - Magdalena Frech, în turul 3 la Wimbledon
ACUM 5 ORE
https://i.eurosport.com/2022/05/29/3383141.jpg
"Cu disciplină, credință și cunoștințele corecte, devenim cea mai bună versiune a noastră", a scris Simona Halep, care a adăugat și un mesaj pentru Mouratoglou, în care i-a transmis acestuia că s-a întors la muncă.

Simona Halep s-a întors la antrenamente, după eliminarea de la Roland Garros

Citește și:

ANUNȚUL LUI MOURATOGLOU, DUPĂ ATACUL DE PANICĂ SUFERIT DE SIMONA HALEP LA ROLAND GARROS

Patrick Mouratoglou a postat sâmbătă o fotografie pe contul personal de Instagram în care a anunțat că el, împreună cu Simona, lucrează deja ca sportiva să revină în forma optimă de competiție.
Ulterior, cineva l-a întrebat pe francez cum se simte românca acum, după acel atac de panică de la Roland Garros, iar antrenorul le-a dat fanilor o veste excelentă. Chiar dacă acum este nemulțumită de situația în care se află, Halep își dorește să continue să muncească pentru a reveni acolo unde a fost odată:
"Da, Simona se simte excelent! Bineînțeles că este nemulțumită de rezultat și de ceea ce s-a întâmplat, dar la o oră după meci a fost ok. Lăsăm în urmă ce s-a întâmplat și suntem gata să reîncepem treaba, pentru că e nevoie de multă muncă pentru a obține rezultate", a afirmat reputatul antrenor francez.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2022/05/28/3382940.jpg
Wimbledon
Meciul cu Frech, "o formalitate" pentru Simona Halep la Wimbledon! Pronosticul dat de americani
ACUM 7 ORE
Wimbledon
Frech vrea să obțină prima victorie în fața Simonei Halep la Wimbledon! "Mă aștept la un meci greu"
ACUM 11 ORE