Simona Halep e pregătită să aibă un start lansat la Roland Garros, unde speră să atingă forma de joc optimă pentru a juca a patra finală pe zgura pariziană. În acest an intră în scenă alături de un alt antrenor uriaș la nivel mondial, Patrick Mouratoglou. Pregătirea nu a fost ideală, în contextul în care atât la Madrid, cât și la Roma nu a obținut rezultatele pe care și le-ar fi dorit.
Totuși, WTA are încredere maximă în sportiva noastră, despre care scrie că este de departe cea mai experimentată jucătoare aflată pe tabloul feminin de simplu de la Roland Garros. WTAeste de părere că Simona are motive serioase să creadă că poate atinge o nouă finală la Roland Garros, mai ales că venirea lui Mouratoglou în echipă i-a readus încrederea la un nivel înalt.
CITEȘTE ȘI:
Wimbledon
Ora de start a meciului Simona Halep - Magdalena Frech, în turul 3 la Wimbledon
ACUM 4 ORE

WTA pariază pe șansele Simonei Halep la Roland Garros 2022

"Niciuna dintre jucătoarele aflate pe tabloul de la Roland Garros nu a jucat mai multe meciuri decât cele 41 ale Simonei Halep la acest turneu. Singurele jucătoare în activitate cu mai multe meciuri - Serena și Venus Williams și Svetlana Kuznetsova absentează. De asemenea, Halep este jucătoarea prezentă la Roland Garros cu cele mai multe trofee pe zgură, nouă la număr. Ea caută a patra finală la Roland Garros. Din 2000 încoace, doar Serena și Justine Henin au reușit acest lucru. În mod clar, încrederea lui Mouratoglou în Halep i-a reinoit și încrederea în ea însăși", a scris WTA.
Meciul Simonei Halep cu Schunk va începe în jurul orei 17:30, asta dacă ploaia nu va influența la fel ca ieri buna desfășurare a partidelor. Duelul campioanei noastre este al 4-lea de pe arena Simonne Mathieu, după confruntările Andrianjafitrimo - Karolina Pliskova, Paire - Ivashka (se continuă de la scorul de 3-6, 2-1) și Tiafoe - Bonzi. Duelul va fi transmis în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2022/05/23/3378597.jpg
Wimbledon
Meciul cu Frech, "o formalitate" pentru Simona Halep la Wimbledon! Pronosticul dat de americani
ACUM 6 ORE
Wimbledon
Frech vrea să obțină prima victorie în fața Simonei Halep la Wimbledon! "Mă aștept la un meci greu"
ACUM 10 ORE