Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

WTA a prefațat debutul Simonei Halep la Roland Garros! Motivele pentru care românca va avea succes în 2022

Irina Aldea

Publicat 24/05/2022 la 13:52 GMT+3

Simona Halep debutează azi la Roland Garros, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player. Sportiva noastră o va întâlni pe Nastasja Schunk în turul inaugural, iar WTA a prefațat debutul româncei pe zgura din Paris.

Simona Halep & Patrick Mouratoglou

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep e pregătită să aibă un start lansat la Roland Garros, unde speră să atingă forma de joc optimă pentru a juca a patra finală pe zgura pariziană. În acest an intră în scenă alături de un alt antrenor uriaș la nivel mondial, Patrick Mouratoglou. Pregătirea nu a fost ideală, în contextul în care atât la Madrid, cât și la Roma nu a obținut rezultatele pe care și le-ar fi dorit.
Totuși, WTA are încredere maximă în sportiva noastră, despre care scrie că este de departe cea mai experimentată jucătoare aflată pe tabloul feminin de simplu de la Roland Garros. WTAeste de părere că Simona are motive serioase să creadă că poate atinge o nouă finală la Roland Garros, mai ales că venirea lui Mouratoglou în echipă i-a readus încrederea la un nivel înalt.
CITEȘTE ȘI:

WTA pariază pe șansele Simonei Halep la Roland Garros 2022

"Niciuna dintre jucătoarele aflate pe tabloul de la Roland Garros nu a jucat mai multe meciuri decât cele 41 ale Simonei Halep la acest turneu. Singurele jucătoare în activitate cu mai multe meciuri - Serena și Venus Williams și Svetlana Kuznetsova absentează. De asemenea, Halep este jucătoarea prezentă la Roland Garros cu cele mai multe trofee pe zgură, nouă la număr. Ea caută a patra finală la Roland Garros. Din 2000 încoace, doar Serena și Justine Henin au reușit acest lucru. În mod clar, încrederea lui Mouratoglou în Halep i-a reinoit și încrederea în ea însăși", a scris WTA.
Meciul Simonei Halep cu Schunk va începe în jurul orei 17:30, asta dacă ploaia nu va influența la fel ca ieri buna desfășurare a partidelor. Duelul campioanei noastre este al 4-lea de pe arena Simonne Mathieu, după confruntările Andrianjafitrimo - Karolina Pliskova, Paire - Ivashka (se continuă de la scorul de 3-6, 2-1) și Tiafoe - Bonzi. Duelul va fi transmis în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Roland Garros 2022 - 24 mai, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo