Articol scris de Timeea Franțescu
În cadrul turneului de la Roland Garros, sesiunile de seară nu erau ceva obișnuit până anul acesta, iar noutățile continuă să apară. După ce Serena Williams a jucat primul meci din istoria turneului într-o sesiune de seară cu porțile închise, în compania Irinei Begu, Djokovic, care a trăit și el experiența jocului în aceste condiții, va fi cel care inaugureză sesiunea de seară în prezența publicului.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Roland Garros
Asul din mâneca lui Novak Djokovic la Roland Garros! Cu cine s-a antrenat înaintea meciului cu Nadal
16/06/2021 LA 19:12
Astfel, primii jucători care se vor bucura de prezența fanilor și în această parte a zilei sunt Djokovic și Berrettini. Cei doi vor lupta în fața a 5.000 de spectatori pentru ultimul loc în semifinala turneului masculin.

Roland Garros 2021 | Djokovic și Berrettini se vor bucura de prezența fanilor în sesiunea de seară

Spre deosebire de adversarul său, Novak Djokovic a mai jucat în sesiunile de seară ale turneului, dar cu porțile închise. Deși a declarat că nu i-a făcut plăcere să joace într-un asemenea context, sârbul a reușit să obțină o victorie ușoară împotriva lui Tennys Sandgren, acumulând astfel și experiența jocului în aceste condiții.
O reușită în fața italianului Berrettini l-ar face pe Djokovic primul jucător care câștigă două partide în sesiunea de seară a turneului de la Roland Garros, marcând astfel o a doua premieră. Prezența fanilor va readuce atmosfera specifică unui meci de asemenea anvergură și le va da un plus de energie jucătorilor care vor intra pe Arena Philippe Chatrier după ora 21, ora României.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Roland Garros
Toni Nadal: "Singura consolare pentru Rafa ar fi fost ca Novak Djokovic să fie învins de Tsitsipas"
15/06/2021 LA 11:29
Roland Garros
Novak Djokovic a dezvăluit ce a făcut în vestiar la 2-0 pentru Tsitsipas în finala Roland Garros
15/06/2021 LA 09:31