Dominic Thiem a fost eliminat surprinzător încă din primul tur de la Roland Garros 2021, fiind învins de către Pablo Andujar după ce a condus cu 2-0 la seturi. La conferința de presă, Thiem a recunoscut că traversează o perioadă dificil de gestionat, punctând că victoria de la US Open din 2020 a fost un moment de cotitură în cariera sa.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
De aceeași părere este și Mats Wilander, care a avut un discurs dur la adresa austriacului eliminat încă din primul tur la ediția din acest an de la Roland Garros. Cu 61 de erori neforțate și un serviciu care i-a dat mari bătăi de cap, dublul finalist de la Roland Garros a cedat o partidă maraton (patru ore și 28 de minute) fiind astfel eliminat încă din turul întâi de Andujar (6-4, 7-5, 3-6, 4-6, 4-6).
Tenis
Mats Wilander nu crede în elevul lui Mouratoglou: "Rune a făcut clar o greșeală când a spus asta!"
24/11/2022 LA 15:00

Roland Garros 2021 | Mats Wilander, cuvinte grele la adresa lui Dominic Thiem

Întrebat de jurnaliștii de la Marca ce părere are de urmașii din tenis ai coloșilor Federer, Nadal și Djokovic, Mats Wilander nu a avut prea multe cuvinte frumoase de spus despre Dominic Thiem, Alexander Zverev sau Stefanos Tsitsipas. Chiar dacă Thiem a câștigat anul trecut primul său titlu de Grand Slam, Wilander crede că este o simplă consecință a faptului că niciunul dintre reprezentanții The Big Three nu au fost prezenți la turneu.
"Am văzut cu toții finala de la US Open dintre Thiem și Zverev. E clar că niciunul dintre ei nu sunt pregătiți să câștige un titlu de Grand Slam atâta timp cât în turneu sunt Rafa, Roger și Novak. Singuru motiv pentru care Thiem s-a impus la New York este că niciunul dintre cei trei nu au fost prezenți. Cineva trebuie să câștige turneul și s-a întâmplat să fie Thiem, dar finala a fost de-a dreptul oribilă. A fost o finală între două ființe umane, a fost banală. Noi suntem obișnuiți cu spectacolul lui Federer, Nadal și Djokovic", a spus Wilander pentru Marca.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
Mats Wilander știe cât timp mai poate Rafael Nadal să joace tenis: "El știe clar ce caută acum!"
24/11/2022 LA 12:26
Tenis
Mats Wilander: Cursa pentru "GOAT", relansată de Djokovic | Alcaraz, lider mondial din întâmplare?
23/11/2022 LA 13:32