Daniil Medvedev debutează azi la Roland Garros și va avea un adversar dificil, pe sportivul kazah, Alexander Bublik. Chiar dacă l-a învins de două ori până acum pe Bublik, partidele din trecut s-au desfășurat pe hard, o suprafață pe care Medvedev se simte excelent. Pe zgură însă, calculele stau total diferit.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Până în prezent, al doilea jucător al lumii nu a trecut niciodată în cariera lui de turul inaugural la Roland Garros. Mai mult, Daniil Medvedev a declarat în repetate rânduri că detestă această suprafață și nu îi înțelege pe cei care o preferă, spunând despre aceștia că "le place să stea în mocirlă precum unor câini".
Tenis
Nadal, Djokovic și Murray, avertizați după retragerea lui Roger Federer: "Va fi efectul de domino!"
IERI LA 17:19

Daniil Medvedev face haz de necaz la Roland Garros

Totuși, rusul nu-și pierde încrederea că poate în 2021 va ajunge în turul secund, chiar dacă misiunea din runda inaugurală este foarte grea. Întrebat de jurnaliști cum se simte pe zgura pariziană, rusul a făcut o afirmație care a smuls zâmbete: "Cred că anul acesta, așa cum mă simt pe teren, cu mingile pe care le avem la dispoziție și cu vremea din această perioadă, îi va fi foarte greu lui Rafa să mai câștige Roland Garros".
Rafael Nadal, de 13 ori câștigător al Cupei Muschetarilor, este și anul acesta marele favorit să se impună la Paris. Marele campion spaniol a fost învins de doar două ori în carieră la Paris, de către Robin Soderling și Novak Djokovic, iar în prezent, nimeni nu pare pregătit să-i pună probleme ibericului.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
Badosa, criticată vehement în Spania, după ce a răspuns la întrebarea "Cu cine ai juca dublu mixt?"
IERI LA 16:32
Tenis
Alcaraz sărbătorește "dubla" istorică pentru Spania cu Nadal: "Cel mai bun din toate timpurile"
IERI LA 15:05