Articol scris de Timeea Franțescu
Specialistul susține că italianul îi poate pune adevărate probleme lui Djokovic, mai ales într-un meci disputat în sesiunea de seară. Berrettini a avut o zi de pauză, nejucând meciul din optimi contra lui Federer. Astfel, italianul intră cu un avantaj important, dispunând de resursele necesare pentru a da totul pe teren, chiar și spre finalul zilei.
În schimb, Djokovic vine după o victorie grea în optimi, contra tânărului Musetti, obținută după o revenire în setul trei. Meciul a arătat că jocul sârbului este vulnerabil, iar Berrettini pare capabil să profite de acest fapt: "Berrettini are puterea de a cauza probleme, însă am văzut cu toții ce s-a întâmplat în meciul cu Lorenzo Musetti. Novak nu-și pierde firea, nu se emoționează.
Roland-Garros
French Open 2022: informații, premii și favoriți
ACUM O ZI
E greu de învins, dar serviciul lui Berrettini este foarte puternic, iar lovitura de dreapta funcționează foarte bine. Italianul a avut o zi liberă, e de bine, e de rău? Vom vedea, dar cred că Berrettini are acum o șansă mare", a spus Paul Annacone pentru Roland Garros.

Roland Garros 2021 | Berrettini are armele necesare pentru a-l încurca pe Djokovic

Italianul a arătat un serviciu bun de-a lungul turneului, în special în ultimul meci jucat, contra coreanului Kwon Soonwoo, unde a avut 23 de ași în doar trei seturi. Forehand-ul îi funcționeaza, de asemenea, foarte bine și nu se teme să lase brațul liber pentru a folosi slice-ul, punând adversarul în dificultate.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Djokovic și Berrettini se vor întâlni pentru a doua oară în circuit (după Turneul Campionilor 2019 – sârbul a învins, scor 6-2, 6-1), miercuri, nu mai devreme de ora 21, ora României, ultimul meci pe Arena Philippe Chatrier.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
Clasamentul turneelor mari câștigate în ATP, actualizat. Diferența dintre Djokovic, Nadal și Federer
16/05/2022 LA 16:51
Tenis
Novak Djokovic le-a răspuns rușilor care l-au rugat să boicoteze Wimbledon-ul! Mesajul lui Nole
16/05/2022 LA 16:11