Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Novak Djokovic, calificare la pas în turul 3 la Roland Garros 2021! Nole a făcut instrucție cu Pablo Cuevas

Irina Aldea

Publicat 03/06/2021 la 18:51 GMT+3

Roland Garros 2021 | Novak Djokovic, liderul mondial din ATP, s-a calificat la pas în turul al treilea la Paris, arătând o formă de joc de zile mari în primele două partide disputate la Open-ul francez.

Djokovic breaking serve

Credit imagine: Eurosport

Campion la ediția din 2016 la Roland Garros, Novak Djokovic s-a calificat în turul al treilea la Paris după ce a trecut fără emoții de uruguayanul Pablo Cuevas, ocupant al locului 92 ATP, scor 6-3, 6-2, 6-4, la capătul unui meci care a durat două ore și 7 minute de joc. Aceasta a fost prima întâlnire dintre Djokovic și Cuevas.
În continuare, Nole se va duela pe cu învingătorul meciului dintre australianul James Duckworth și lituanianul Ricardas Berankis. Nole a arătat în meciul din turul al doilea o formă de joc de zile mari, semn că își dorește să oprească supremația rivalului Nadal pe zgura pariziană. Djokovic este însă conștient că are o misiune dificilă, având în vedere cele 13 titluri cucerite de spaniol de-a lungul timpului la Paris.

Roland Garros 2021 | Novak Djokovic, în turul 3 la Paris după victoria cu Pablo Cuevas

Moralul lui Nole este sus având în vedere că a câștigat titlul la Belgrad săptămâna trecută. Anul trecut, sârbul a ajuns până în finala competiției, fiind învins de Rafael Nadal în minimum de seturi. În ultimul act din 2020, sârbul nu a părut să aibă nicio șansă în fața celui desemnat "Regele Zgurii".
Anul acesta, cei doi se află pe aceeași parte de tablou, iar dacă amândoi își respectă statutul de cap de serie, ei se vor întâlni în semifinală, și nu în finală. Pe aceeași parte de tablou se regăsește și marele lor rival, Roger Federer, care a revenit cu succes la Paris, învingându-l în turul inaugural pe Denis Istomin.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo