Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Premieră pentru Daniil Medvedev la Roland Garros 2021! Rusul a ajuns pentru prima dată în turul secund

Irina Aldea

Publicat 31/05/2021 la 17:04 GMT+3

Roland Garros 2021 | Daniil Medvedev s-a calificat în premieră în turul al doilea la Roland Garros după ce a trecut în minimum de seturi de Alexander Bublik.

Daniil Medvedev (Visuel par Quentin Guichard).

Credit imagine: Eurosport

Favorit numărul 2 pe tabloul principal de simplu, Daniil Medvedev s-a calificat în turul al doilea la Roland Garros în premieră. În cele cinci apariții pe care le-a avut la Paris, rusul nu mai reușise niciodată să treacă de turul inaugural de la Paris.
Finalist la US Open și Australian Open, Medvedev a trecut de această barieră în meciul cu Bublik, un alt jucător despre care știm că nu îi place zgura. Medvedev s-a impus cu scorul de 6-3, 6-3, 7-5, la capătul unui meci care a durat o oră și 56 de minute de joc. În continuare, rusul se va duela cu învingătorul meciului dintre Paul și O’Connel.

Roland Garros 2021 | Daniil Medvedev, calificare în premieră în turul 2 la Paris

Înaintea startului turneului de la Paris, Daniil Medvedev chiar a glumit și le-a spus jurnaliștilor că la cum se simte, lui Rafael Nadal îi va fi greu să mai câștige turneul pe care l-a cucerit de 13 ori în carieră.
Este cunoscută relația dificilă a lui Medvedev cu zgura, dar iată că a reușit să obțină prima lui victorie la Paris. Rusul a declarat în repetate rânduri că detestă această suprafață și nu îi înțelege pe cei care o preferă, spunând despre aceștia că "le place să stea în mocirlă precum unor câini".
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo