Favorit numărul 2 pe tabloul principal de simplu, Daniil Medvedev s-a calificat în turul al doilea la Roland Garros în premieră. În cele cinci apariții pe care le-a avut la Paris, rusul nu mai reușise niciodată să treacă de turul inaugural de la Paris.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Finalist la US Open și Australian Open, Medvedev a trecut de această barieră în meciul cu Bublik, un alt jucător despre care știm că nu îi place zgura. Medvedev s-a impus cu scorul de 6-3, 6-3, 7-5, la capătul unui meci care a durat o oră și 56 de minute de joc. În continuare, rusul se va duela cu învingătorul meciului dintre Paul și O’Connel.
Australian Open
Medvedev regretă vorbele din meciul cu Cressy: "Nu sunt fericit că am spus asta"
ACUM 2 ORE

Roland Garros 2021 | Daniil Medvedev, calificare în premieră în turul 2 la Paris

Înaintea startului turneului de la Paris, Daniil Medvedev chiar a glumit și le-a spus jurnaliștilor că la cum se simte, lui Rafael Nadal îi va fi greu să mai câștige turneul pe care l-a cucerit de 13 ori în carieră.
Este cunoscută relația dificilă a lui Medvedev cu zgura, dar iată că a reușit să obțină prima lui victorie la Paris. Rusul a declarat în repetate rânduri că detestă această suprafață și nu îi înțelege pe cei care o preferă, spunând despre aceștia că "le place să stea în mocirlă precum unor câini".
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Australian Open
Australian Open 2022 LIVE Blog, ziua 8 | Kanepi elimină numărul 2 WTA. Tsitsipas îl învinge pe Fritz
ACUM 4 ORE
Australian Open
"Nu va fi un nou Big-3!" Mats Wilander, despre cine va domina tenisul masculin în următorii ani
IERI LA 10:42