A șaptea zi de concurs de la Roland Garros 2021 ne propune câteva partide fascinante, printre care duelurile celor trei coloși: Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic, dar și alte meciuri excelente, cum ar fi duelul campioanei en-tire, Iga Swiatek, cu estona Anett Kontaveit.
Atenția ni se va concentra în cea de-a șaptea zi de concurs pe duelurile finaliștilor de anul trecut, Rafael Nadal, campion de 13 ori la Paris, cu britanicul Cameron Norrie, și Novak Djokovic cu lituanianul Ricardas Berankis. Pe aceeași parte de tablou joacă sâmbătă și roger Federer, care-l va întâlni în turul 3 pe germanul Dominik Koepfer. Vă prezentăm, în continuare, meciurile zilei:

Roland Garros 2021 | Rafael Nadal – Cameron Norrie. Bilanțul întâlnirilor directe

Roland Garros
"Nadal este idolul nostru, dar Alcaraz va însemna mai mult!" Corretja, despre viitorul lui Carlitos
IERI LA 05:08
Meciul zilei la Roland Garros este considerată partida dintre Rafael Nadal și Cameron Norrie, programat surprinzător pe a doua arenă din complex, Suzanne-Lenglen, a treia a zilei, după confruntările dintre Schwartzman – Kohlschreiber și Kenin – Pegula. Partida din turul 3 dintre Nadal și Norrie urmează să înceapă sâmbătă în jurul orei 16, ora României.
https://i.eurosport.com/2021/06/04/3146221.jpg
Cei doi jucători s-au mai întâlnit până acum de două ori, Rafa Nadal câștigând ambele partide autoritar, fără ca britanicul să câștige vreun set în fața celui mai titrat jucător la Paris. O singură dată s-au întâlnit cei doi pe zgură, chiar anul acesta la Barcelona. Ibericul a câștigat clar, scor 6-1, 6-4.

Roland Garros 2021 | Novak Djokovic – Ricardas Berankis. Nole conduce autoritar bilanțul întâlnirilor dircte

Novak Djokovic, finalistul de anul trecut de la Roland Garros, îl va întâlni în turul al treilea la Paris pe lituanianul Ricardas Berankis, aflat pe locul 93 ATP. Campion la ediția din 2016, Nole are pe hârtie cel puțin o misiune mai ușoară decât a rivalilor săi, ai căror adversari sunt mai sus clasați decât al lui Djokovic. Meciul dintre Djokovic și Berankis este programat pe arena Philippe Chatrier, a doua a zilei, după confruntarea Krejcikova – Svitolina.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/06/04/3146218.jpg
Astfel, meciul Djokovic – Berankis va începe în jurul orei 15, ora României. Cei doi sportivi s-au mai întâlnit până în prezent de trei ori, toate meciurile fiind câștigate de liderul mondial din ATP. Lituanianul nu a câștigat până acum niciun set cu Nole. Ultimul meci direct dintre ei a avut loc chiar la Roland Garros, anul trecut, atunci când Nole se impunea, scor 6-1, 6-2, 6-2.

Roland Garros 2021 | Roger Federer – Dominik Koepfer, întâlnire în premieră în circuit

Roger Federer, campion la ediția din 2009, îl va întâlni sâmbătă la Roland Garros în turul al treilea pe germanul Dominik Koepfer, ocupant al locului 59 ATP. Meciul dintre cei doi sportivi este programat pe arena principală, Philippe Chatrier, în sesiunea de seară. Astfel, Federer – Koepfer va începe sâmbătă la ora 22, ora României.
https://i.eurosport.com/2021/06/04/3146219.jpg
Acesta va fi primul meci direct dintre cei doi în circuitul masculin de tenis. În primele două tururi, Roger Federer a trecut de Istomin și Cilic. De partea cealaltă, Koepfer a trecut de Bourgue și Fritz.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Roland-Garros
French Open 2022: informații, premii și favoriți
IERI LA 20:44
Tenis
Clasamentul turneelor mari câștigate în ATP, actualizat. Diferența dintre Djokovic, Nadal și Federer
16/05/2022 LA 16:51