Jannick Sinner, al 18-lea favorit de pe tabloul de simplu masculin, s-a calificat în turul al doilea la Roland Garros 2021 după ce a trecut în cinci seturi de favoritul gazdelor, francezul Pierre Hugues-Herbert, locul 85 ATP.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Italianul, căruia i se prevede un viitor strălucit în circuitul masculin de tenis, a trecut de francez cu scorul de 6-1, 4-6, (4) 6-7, 7-5, 6-4, la capătul unui meci care a durat trei ore și 35 de minute de joc. În continuare, Sinner îl va înfrunta în turul secund la Paris pe compatriotul Gianluca Mager, care a trecut în patru seturi de germanul Gojowczyk.
US Open
LIVE LBOG US Open | Djokovic, victorie superbă în sferturi cu Berrettini
08/09/2021 LA 16:57

Roland Garros 2021 | Jannick Sinner, victorie memorabilă în primul tur la Paris

După un prim set pe care l-a câștigat la discreție cedând un singur game, Jannick Sinner s-a văzut în poziția de a fi condus la seturi cu 2-1 de favoritul gazdelor, francezul Pierre Hugues-Herbert, care mai apoi, în setul al patrulea, a avut chiar o minge de meci pe serviciul italianului la 5-4 pentru el.
Totuși, Sinner a salvat mingea de meci, a egalat la 5 și a câștigat următoarele două game-uri pentru a trimite partida în decisiv. Nici în setul cinci nu a fost mai ușor pentru italian, pe care mulți îl văd viitorul numărul 1 ATP în circuit. După un break obținut chiar în primul game al setului 5, Sinner s-a bazat pe serviciu și nu i-a maid at adversarului lui nicio șansă la revenire.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
US Open
Lloyd Harris l-a eliminat pe Reilly Opelka și a ajuns în premieră în sferturi la US Open
06/09/2021 LA 20:40
US Open
Zverev s-a calificat în sferturile de finală ale US Open după o victorie în 3 seturi cu Sinner
06/09/2021 LA 18:52