Jannick Sinner, al 18-lea favorit de pe tabloul de simplu masculin, s-a calificat în turul al doilea la Roland Garros 2021 după ce a trecut în cinci seturi de favoritul gazdelor, francezul Pierre Hugues-Herbert, locul 85 ATP.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Italianul, căruia i se prevede un viitor strălucit în circuitul masculin de tenis, a trecut de francez cu scorul de 6-1, 4-6, (4) 6-7, 7-5, 6-4, la capătul unui meci care a durat trei ore și 35 de minute de joc. În continuare, Sinner îl va înfrunta în turul secund la Paris pe compatriotul Gianluca Mager, care a trecut în patru seturi de germanul Gojowczyk.
Australian Open
Australian Open 2022 LIVE Blog, ziua 8 | Kanepi elimină numărul 2 WTA. Tsitsipas îl învinge pe Fritz
IERI LA 12:04

Roland Garros 2021 | Jannick Sinner, victorie memorabilă în primul tur la Paris

După un prim set pe care l-a câștigat la discreție cedând un singur game, Jannick Sinner s-a văzut în poziția de a fi condus la seturi cu 2-1 de favoritul gazdelor, francezul Pierre Hugues-Herbert, care mai apoi, în setul al patrulea, a avut chiar o minge de meci pe serviciul italianului la 5-4 pentru el.
Totuși, Sinner a salvat mingea de meci, a egalat la 5 și a câștigat următoarele două game-uri pentru a trimite partida în decisiv. Nici în setul cinci nu a fost mai ușor pentru italian, pe care mulți îl văd viitorul numărul 1 ATP în circuit. După un break obținut chiar în primul game al setului 5, Sinner s-a bazat pe serviciu și nu i-a maid at adversarului lui nicio șansă la revenire.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
Novak Djokovic va pierde, cel mai probabil, locul 1 ATP după Australian Open
16/01/2022 LA 10:53
Australian Open
3 mari câştigători de pe urma "ştergerii" lui Djokovic de pe tabloul Australian Open
16/01/2022 LA 09:15