Campion la ediția din 2016, Novak Djokovic a produs în optimile de finală de la Roland Garros o revenire de legendă în meciul cu italianul Lorenzo Musetti. Marele campion sârb a fost condus cu 2-0 la seturi de puștiul italian de pe locul 76 ATP, ambele câștigate la tiebreak după două ore și 20 de minute de joc. În final, Novak Djokovic s-a impus cu scorul de (7) 6-7, (2) 6-7, 6-1, 6-0, 4-0 (retragere), după trei ore și 28 de minute de joc.
Nole părea în mare dificultate, însă Mats Wilander a prevăzut în Cubul Eurosport că situația nu va rămâne așa până la finalul meciului, iar că Djokovic va schimba multe în jocul său. Exact așa s-a întâmplat. După cele două seturi cedate la tiebreak, Nole a luat pauză de vestiar pentru a-și schimba echipamentul și s-a întors pe teren cu o cu totul și cu totul altă energie.

Roland Garros 2021 | Novak Djokovic a produs revenirea turneului la Paris

Australian Open
L-a dat Srdjan Djokovic de gol pe Nole? Ce a spus despre participarea la Australian Open 2022
ACUM 11 ORE
După ce a obținut primul break al meciului, Djokovic a scăzut mult nivelul de joc din debutul meciului, iar Musetti, de partea cealaltă, a jucat incredibil, având parte și de noroc la mai multe lovituri. La mare luptă, Musetti s-a impus în tiebreak. În prelungirile setului secund, italianul a dictat mult mai clar ritmul, iar Nole a cedat în tiebreak la 2.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Totul s-a schimbat din setul al treilea. Novak Djokovic a revenit cu un chef de joc fantastic, mult mai precis în lovituri, mult mai calm și a pus presiune constant pe adversarul său. În turul următor, pentru un loc în semifinale, Djokovic va întâlni un alt italian, pe Matteo Berrettini, care trebuia să-l întâlnească în optimi pe Federer, însă elvețianul s-a retras, astfel că Berrettini e în sferturi fără să fi jucat meciul din optimi.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
Boris Becker, vehement cu Novak Djokovic: "Dacă vrea să participe la turnee, să respecte regulile!"
26/11/2021 LA 14:54
Tenis
"Federer, Nadal și Djokovic nu sunt de neînlocuit!" Medvedev promite show de la noua generație
26/11/2021 LA 12:13