Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#ReveniriDeLegendă Novak Djokovic, un campion și jumătate! Ce a făcut Nole imediat după finala de la Roland Garros 2021

Irina Aldea

Actualizat 13/06/2021 la 22:39 GMT+3

Roland Garros 2021 | Novak Djokovic este noul campion de la Roland Garros! Sârbul a revenit fantastic de la 0-2 la seturi în fața lui Stefanos Tsitsipas și a cucerit al doilea lui titlu la Paris, al 19-lea al carierei.

Novak Djokovic

Credit imagine: Getty Images

Novak Djokovic este noul campion de la Roland Garros! Sârbul a revenit fantastic de la 0-2 la seturi în finala cu Stefanos Tsitsipas și a cucerit al doilea său titlu la Roland Garros, al 19-lea al carierei. Liderul mondial din ATP a câștigat finala cu Stefanos Tsitsipas, scor (6) 6-7, 2-6, 6-3, 6-2, 6-4, la capătul unui meci maraton care a durat patru ore și 12 minute de joc.
Astfel, "blestemul Rafael Nadal" se oprește la Roland Garros! Niciunul dintre cei doi jucători care au reușit să-l învingă pe iberic la Paris nu au reușit până acum să câștige și trofeul – Soderling (a pierdut finala cu Federer în 2009), Djokovic (a pierdut finala cu Wawrinka în 2015). Azi, acest "blestem" a fost rupt de marele campion sârb. În plus, Nole este singurul tenismen din Era Open care are cel puțin câte două titluri la fiecare dintre cele patru turnee de Grand Slam.

Roland Garros 2021 | Novak Djokovic, inimă de campion

După finala pe care a câștigat-o spectaculos revenind de la 0-2 la seturi, primul lucru pe care Nole l-a făcut a fost să meargă la un fan din tribune, un copil care l-a susținut pe durata întregului meci, să-l ia în brațe. După câteva secunde, când se îndrepta către propria bancă, Nole s-a întors la puștiul din tribune și i-a înmânat racheta.
Tânărul fan Nole a ajuns viral pentru reacția sa de după gestul minunat al idolului său, izbucnind în lacrimi de fericire. Puștiului nu i-a venit să creadă ce cadou tocmai a primit, așa că și-a pus mâinile în cap de uimire și fericire totodată, că iată, are racheta pe care Djokovic a folosit-o pentru a cucerit titlul major cu numărul 19 al carierei.
La conferința de presă Nole a vorbit despre suporterul lui înfocat: "Nu-l cunosc, dar l-am auzit tot meciul strigând Haide, Nole. M-a încurajat ca un nebun chiar și la 0-2 la seturi, chiar mi-a dat și câteva sfaturi pe durata meciului, haha. Era cea mai potrivită persoană căreia îi puteam da racheta, m-a susținut tot meciul, a meritat din plin. Îi mulțumesc încă o dată", a spus Novak Djokovic la conferința de presă.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo