Roland Garros, turneu transmis în România în exclusivitate de Eurosport, era programat inițial să se desfășoare între 18 mai și 7 iunie însă totul a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel, organizatorii au decis să mute startul competiției pentru 20 septembrie, însă Le Parisien a informat că această decizie a fost schimbată acum.
Decizia de a amâna cu o săptămână competiția a fost luată după consultări cu ATP și WTA, acestea neparticipând în discuțiile inițiale privind reprogramarea turneului. Amânarea cu încă o săptămână a turneului va însemna o pauză mai lungă pentru jucători după US Open, un Grand Slam care se încheie pe 13 septembrie.
Pe 27 septembrie va avea loc și ultima etapă din Turul Franței când cicliștii vor ajunge pe Champs-Elysees, astfel că va fi nevoie de o mobilizare extraordinară a forțelor de ordine de la Paris.
Tenis
Două campioane de Grand Slam vin la Cluj pentru Transylvania Open! Cine participă dintre românce
ACUM 11 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Laver Cup
Djokovic, întrebat când se retrage, după ce Federer a spus "adio" tenisului. Răspunsul sârbului
ACUM 11 ORE
Laver Cup
De ce și-a amânat Federer retragerea! Dezvăluirea făcută de tatăl lui Roger: "Atunci voia să anunțe!
ACUM 12 ORE