Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Roger Federer nu va participa la niciun turneu pe zgură înainte de Roland Garros

Irina Aldea

Publicat 14/02/2020 la 12:36 GMT+2

Roger Federer a anunțat că nu va participa la niciun turneu pe zgură înainte de al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros.

Federer

Credit imagine: Getty Images

Câștigător în 2009 la Open-ul francez, Roger Federer nu va participa în 2020 la alte competiții pe zgură în acest sezon înainte de Roland Garros, a anunțat agentul tenismenului elvețian. Marele campion din Elveția a sărit peste sezonul de zgură în 2017 și 2018, iar anul trecut a participat la doar două competiții pe suprafața roșie, înainte de a sosi la Paris.
În rândul suporterilor lui Federer existau speranțe mari pentru turneele pe zgură de dinainte de Roland Garros, însă agentul elvețianului, Tony Godsick, a precizat că acest lucru nu se va întâmpla. "După cum arată programul său, el intenţionează să joace doar la Roland Garros", a declarat Godsick.

Roger Federer se menajează din ce în ce mai mult

În vârstă de 38 ani, Federer a anulat din calendarul său mai multe turnee în ultimii ani, cu scopul de a-şi menaja corpul şi a-şi prelungi cât mai mult cariera. Elvețianul a preferat să nu participe la ediţia inaugurală a competiţiei pe echipe ATP Cup, desfăşurată în Australia, preferând să petreacă mai mult timp alături de familia sa, înainte de a începe al 22-lea său sezon în circuitul profesionist.
El a venit luna trecută la Australian Open fără să dispute niciun meci oficial de la Turneul Campionilor, desfăşurat în noiembrie la Londra, însă a reuşit totuşi să ajungă până în semifinale la Melbourne, unde a cedat în faţa celui care avea să cucerească pentru a opta oară întrecerea de la Antipozi, Novak Djokovic.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo