Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Prima surpriză uriașă de la Roland Garros! Dominic Thiem, eliminat după ce a condus cu 2-0 la seturi

Nicu Savin

Actualizat 30/05/2021 la 21:59 GMT+3

Dominic Thiem a suferit o înfrângere total neașteptată în primul tur de la Roland Garros. Austriacul a condus cu 2-0 la seturi în meciul cu Pablo Andujar, veteranul spaniol a revenit incredibil și s-a impus în decisiv.

Dominic Thiem

Credit imagine: Getty Images

Deși nu a ajuns la Paris în cea mai bună formă, Dominic Thiem era mare favorit în meciul cu Pablo Andujar, un jucător ajuns la 35 de ani. Austriacul a început bine și a câștigat primele 2 seturi cu 6-4, respectiv 7-5, deși jocul său nu a funcționat la parametri maximi.
Acest lucru s-a văzut în setul 3, pe care Andujar l-a câștigat cu 6-3. Ibericul a simțit că are o șansă și a continuat să practice un tenis de uzură, care l-a scos deseori pe Thiem din ritm. Anduhar a câștigat și setul 4, scor 6-4, iar gluma începea să se îngroașe.

Dominic Thiem, eliminat în primul tur la Roland Garros

Thiem nu și-a putut reveni nici în decisiv și Pablo Andujar a câștigat în final cu 4-6, 5-7, 6-3, 6-4, 6-4, la capătul unui meci care a durat 4 ore și 29 de minute.
Pentru Thiem este o înfrângere extrem de dureroasă, el pierzând pentru prima dată în turul 1 la Paris. Mai mult, austriacul a ajuns de 2 ori în finala openului francez, în 2018 și 2019, deci așteptările de la el erau mult mai mari pentru această ediție.
În schimb, pentru Andujar este fără îndoială succesul carierei. Ibericul nu mai revenise niciodată de la 0-2 la seturi și nu a câștigat niciodată un meci contra unui jucător de top 5. Cu aproximativ 2 săptămâni în urmă, ibericul mai furnizase o surpriză uriașă, eliminându-l pe Roger Federer de la turneul de la Geneva. Totuși, rezultatul de azi este unul mult mai important, ținând cont de diferența de anvergură între cele 2 turnee.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo