Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dominic Thiem, extrem de dezamăgit după eșecul de la Roland Garros: "Ceva este diferit"

Nicu Savin

Publicat 30/05/2021 la 22:11 GMT+3

Dominc Thiem a fost eliminat surprinzător încă din primul tur dela roland Garros, fiind învins de către Pablo Andujar după ce a condus cu 2-0 la seturi. La conferința de presă, Thiem a recunoscut că traversează o perioadă dificil de gestionat, punctând că victoria de la US Open din 2020 a fost un moment de cotitură în cariera sa.

Dominic Thiem dépité lors de son 1er tour à Roland-Garros (2021)

Credit imagine: Getty Images

Dominic Thiem a fost subiectul celei mai mari surprize a primei zile de concurs de la Roland Garros. Cap de serie 4, austriacul a condus cu 2-0 la seturi în meciul cu Pablo Andujar, dar veteranul iberic a revenit și s-a impus în decisiv, obținând cea mai importantă vitorie a carierei.
Evident, la finalul partidei dezamăgirea a fost mare pentru Thiem, care a jucat 2 finale la Roland Garros (2018 și 2019) și avea mari așteptări de la această ediție. Austriacul spera să depășească chiar la Grand Slam-ul parizian perioada nefastă pe care o traversează de câteva luni.

Dominic Thiem recunoaște că după succesul de la US Open ceva s-a schimbat în viața sa

Oarecum ciudat, perioada neagră pentru Thiem a început chiar după ce a câștigat primul său titlu de Grand Slam, la US Open în 2020. Austriacul a recunoscut la conferința de presă de după meciul de azi că acel moment a fost unul de cotitură în cariera sa și nu știe când va reveni la forma care l-a dus la acea performanță.
"Este uimitor să atingi un obiectiv atât de mare (n.r. câștigarea unui Grand Slam), dar în același timp ceva este diferit după aceea. Așa cum am spus și înainte de începerea turneului, este un proces de învățare cuntinuu, dar, în ciuda înfrângerii care doare atât de mult, sper să pot reveni mai puternic decât înainte.Dar, acum, chiar nu știu când va veni acel moment", a spus Thiem la conferința de presă.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo