Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Stefanos Tsitsipas își avertizează adversarii la Roland Garros 2021: "Nu trebuie să-mi bat capul cu cine joc"

Irina Aldea

Publicat 07/06/2021 la 17:30 GMT+3

Roland Garros 2021 | Stefanos Tsitsipas se luptă pentru un loc în semifinale la Paris. Grecul are încredere că poate produce un tenis grozav indiferent de adversarul pe care-l va avea.

Stefanos Tsitsipas

Credit imagine: Getty Images

Stefanos Tsitsipas e deja în sferturile de finală la Roland Garros, acolo unde va juca în compania lui Daniil Medvedev pentru un loc în semifinalele celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului. Favorit numărul 5 pe tabloul principal de simplu, grecul are încredere că pe zgura din Paris nu contează deloc ce adversar are, ci la ce nivel de joc se regăsește el în ziua meciului.
Tsitsipas, semifinalist la Roland Garros în 2020, este pregătit să facă pasul spre faza în care se va lupta pentru titlu la un turneu major. Până în prezent, grecul nu a ajuns în nicio finală a unui turneu major, dar spune la Paris că se simte capabil să facă asta în acest an, mai ales că nu-i are pe partea lui de tablou pe Rafael Nadal, de 13 ori câștigător la Roland Garros, sau Novak Djokovic, câștigător a 18 titluri majore.

Roland Garros 2021 | Stefanos Tsitsipas își avertisează adversarii la Paris

Până în sferturile de finală, Stefanos Tsitsipas a trecut de Jeremy Chardy, Pedro Martinez, John Isner și Pablo Carreno-Busta. Grecul a cedat un singur set în meciul din turul 3, cu americanul Isner. Acum, el îl va avea ca adversar pe rusul Daniil Medvedev, dublu finalist de Grand Slam, care-l conduce la întâlnirile directe cu 6-1: "Îmi amintesc că ne-am mai întâlnit înainte și fiecare duel cu el a fost o experiență din care am învățat câte ceva.
În orice caz, mă aștept să joace foarte bine. Asta e un lucru bun pentru mine fiindcă nu e bine să-ți subestimezi adversarul. Totuși, și eu am avut parte de un debut de turneu foarte bun. Nu am nevoie să-mi bat capul cu cine joc în continuare dacă nivelul meu de joc e foarte bun. Eu trebuie doar să-mi fac jocul meu, iar de restul nu mă îngrijorez deloc", a transmis grecul la Paris.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo