Stefanos Tsitsipas e deja în sferturile de finală la Roland Garros, acolo unde va juca în compania lui Daniil Medvedev pentru un loc în semifinalele celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului. Favorit numărul 5 pe tabloul principal de simplu, grecul are încredere că pe zgura din Paris nu contează deloc ce adversar are, ci la ce nivel de joc se regăsește el în ziua meciului.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tsitsipas, semifinalist la Roland Garros în 2020, este pregătit să facă pasul spre faza în care se va lupta pentru titlu la un turneu major. Până în prezent, grecul nu a ajuns în nicio finală a unui turneu major, dar spune la Paris că se simte capabil să facă asta în acest an, mai ales că nu-i are pe partea lui de tablou pe Rafael Nadal, de 13 ori câștigător la Roland Garros, sau Novak Djokovic, câștigător a 18 titluri majore.
Roland-Garros
French Open 2022: informații, premii și favoriți
IERI LA 20:44

Roland Garros 2021 | Stefanos Tsitsipas își avertisează adversarii la Paris

Până în sferturile de finală, Stefanos Tsitsipas a trecut de Jeremy Chardy, Pedro Martinez, John Isner și Pablo Carreno-Busta. Grecul a cedat un singur set în meciul din turul 3, cu americanul Isner. Acum, el îl va avea ca adversar pe rusul Daniil Medvedev, dublu finalist de Grand Slam, care-l conduce la întâlnirile directe cu 6-1: "Îmi amintesc că ne-am mai întâlnit înainte și fiecare duel cu el a fost o experiență din care am învățat câte ceva.
În orice caz, mă aștept să joace foarte bine. Asta e un lucru bun pentru mine fiindcă nu e bine să-ți subestimezi adversarul. Totuși, și eu am avut parte de un debut de turneu foarte bun. Nu am nevoie să-mi bat capul cu cine joc în continuare dacă nivelul meu de joc e foarte bun. Eu trebuie doar să-mi fac jocul meu, iar de restul nu mă îngrijorez deloc", a transmis grecul la Paris.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Roland Garros
Mouratoglou a dat verdictul! Care sunt cei 4 favoriți la câștigarea titlului de la Roland Garros
16/05/2022 LA 13:43
Internazionali BNL d'Italia
Dinastia Djokovic continuă! După ce Novak s-a impus la Roma, Stefan a câștigat primul lui titlu
15/05/2022 LA 18:46