Stefanos Tsitsipas continuă să arate că traversează o formă de zile mari pe zgură. Grecul a avansat fără probleme în turul 3 de la cel de-al 2-lea turneu de Grand Slam al anului, impunându-se în minimum de seturi în fața ibericului Pedro Martinez.
Tsitsipas a fost condus cu 3-2, cu break, în primul set, dar a revenit și s-a impus cu 6-3. Scenariul s-a repetat și în manșa secundă, ibericul având 2-0, dar Tsitsipas a recuperat imediat break-ul, iar în final s-a impus cu 6-4. Setul 3 a ajuns tot în dreptul grecului, care deși și-a cedat de alte ori serviciul a câștigat cu 6-3, fructificând prima minge de meci de care a beneficiat.

Stefanos Tsitsipas, în turul 3 la Roland Garros

Tenis
"Nu mi-am imaginat asta niciodată!" Tsitsipas, despre problemele cu care s-a confruntat în 2021
IERI LA 08:00
Astfel, Tsitsipas avansează în runda a 3-a fără set pierdut, el câștigând cu 3-0 și contra lui Jeremy Chardy, în primul tur.
Pentru un loc în optimi, Tsitsipas se va lupta cu John Isner, unul dintre cei mai buni serveri din circuit. Americanul nu și-a cedat nici măcar o dată serviciul în partidele câștigate contra lui Sam Querrey, respectiv Filip Krajinovic, astfel că se anunță un adversar redutabil pentru Tsitsipas, deși nu este un specialist al zgurii.
Cei doi jucători s-au mai întânit de 5 ori în circuit până acum, Tsitsipas conducând cu 3-2, el câștigând de altfel ultimele 3 dueluri directe.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
ATP ia atitudine în scandalul momentului! Decizia luată după pauzele lungi ale lui Tsitsipas
16/09/2021 LA 14:52
US Open
US Open 2021 | Finala de la Wimbledon se joacă în sferturi la New York. Programul meciurilor
07/09/2021 LA 08:44