Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#MeciuriMemorabile Davidovich Fokina câștigă un meci epic în turul 3 la Roland Garros 2021 în fața lui Casper Ruud

Irina Aldea

Publicat 04/06/2021 la 17:42 GMT+3

Roland Garros 2021 | Alejandro Davidovich Fokina a obținut victoria carierei vineri, în turul al treilea la Paris. Ibericul s-a impus la capătul unui meci fantastic disputat în compania lui Casper Ruud.

Alejandro Davidovich Fokina

Credit imagine: Getty Images

Ocupant al locului 46 ATP, Alejandro Davidovich Fokina a obținut vineri la Roland Garros victoria carierei în fața lui Casper Ruud, favoritul numărul 15 pe tabloul principal de simplu masculin. Davidovich Fokina s-a impus la Paris în turul al treilea după patru ore și 35 de minute în fața norvegianului de pe locul 16 ATP, scor 7-6 (3), 2-6, 7-6 (6), 0-6, 7-5.
Spaniolul în vârstă de 21 de ani a câștigat meciul convertind de abia a cincea minge de meci avută. Aceasta este prima lui optime de finală la Roland Garros, după ce în 2020 reușea această performanță la US Open. În plus, aceasta a fost pentru iberic prima victorie a carierei în fața unui jucător din Top 20 ATP.

Roland Garros 2021 | Alejandro Davidovich Fokina, victoria carierei la Paris

După un prim set pe care l-a câștigat la tiebreak (7-3), Davidovich Fokina a scăzut nivelul de joc în setul al doilea, pe care Casper Ruud l-a dominat copios, iar în final l-a câștigat cu scorul de 6-2. Setul al treilea a fost câștigat de spaniol, tot la tiebreak, tot la mare luptă (7-6), după o oră și 4 minute de joc.
Setul al patrulea a fost dominat de la un capăt la altul de Casper Ruud, care părea că a recăpătat controlul total asupra partidei, câștigat manșa a patra la 0, după doar 23 de minute de joc. În final am aflat că nu a fost așa, asta pentru că Davidovich Fokina a revenit extraordinar și s-a impus cu 7-5, convertind de abia a cincea minge de meci avută. În continuare, spaniolul se va duela cu Federico Delbonis în optimi, care de asemenea se află la prima optime de finală la Paris.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo