Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#MeciuriMemorabile Jannick Sinner e în turul 2 la Roland Garros 2021, după un meci maraton de 5 seturi cu Herbert

Irina Aldea

Publicat 31/05/2021 la 15:52 GMT+3

Roland Garros 2021 | Jannick Sinner a tras o sperietură serioasă azi la Paris, dar până la urmă a gestionat momentele dificile și s-a calificat în turul secund, după ce a trecut de Pierre-Hugues Herbert.

Jannick Sinner

Credit imagine: Getty Images

Jannick Sinner, al 18-lea favorit de pe tabloul de simplu masculin, s-a calificat în turul al doilea la Roland Garros 2021 după ce a trecut în cinci seturi de favoritul gazdelor, francezul Pierre Hugues-Herbert, locul 85 ATP.
Italianul, căruia i se prevede un viitor strălucit în circuitul masculin de tenis, a trecut de francez cu scorul de 6-1, 4-6, (4) 6-7, 7-5, 6-4, la capătul unui meci care a durat trei ore și 35 de minute de joc. În continuare, Sinner îl va înfrunta în turul secund la Paris pe compatriotul Gianluca Mager, care a trecut în patru seturi de germanul Gojowczyk.

Roland Garros 2021 | Jannick Sinner, victorie memorabilă în primul tur la Paris

După un prim set pe care l-a câștigat la discreție cedând un singur game, Jannick Sinner s-a văzut în poziția de a fi condus la seturi cu 2-1 de favoritul gazdelor, francezul Pierre Hugues-Herbert, care mai apoi, în setul al patrulea, a avut chiar o minge de meci pe serviciul italianului la 5-4 pentru el.
Totuși, Sinner a salvat mingea de meci, a egalat la 5 și a câștigat următoarele două game-uri pentru a trimite partida în decisiv. Nici în setul cinci nu a fost mai ușor pentru italian, pe care mulți îl văd viitorul numărul 1 ATP în circuit. După un break obținut chiar în primul game al setului 5, Sinner s-a bazat pe serviciu și nu i-a maid at adversarului lui nicio șansă la revenire.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo