Campion la ediția din 2016, Novak Djokovic a produs în optimile de finală de la Roland Garros o revenire de legendă în meciul cu italianul Lorenzo Musetti. Marele campion sârb a fost condus cu 2-0 la seturi de puștiul italian de pe locul 76 ATP, ambele câștigate la tiebreak după două ore și 20 de minute de joc. În final, Novak Djokovic s-a impus cu scorul de (7) 6-7, (2) 6-7, 6-1, 6-0, 4-0 (retragere), după trei ore și 28 de minute de joc.
Nole părea în mare dificultate, însă Mats Wilander a prevăzut în Cubul Eurosport că situația nu va rămâne așa până la finalul meciului, iar că Djokovic va schimba multe în jocul său. Exact așa s-a întâmplat. După cele două seturi cedate la tiebreak, Nole a luat pauză de vestiar pentru a-și schimba echipamentul și s-a întors pe teren cu o cu totul și cu totul altă energie.

Roland Garros 2021 | Novak Djokovic a produs revenirea turneului la Paris

Tenis
Novak Djokovic, interzis aproape peste tot! Unde mai poate juca sârbul fără vaccin anti covid
ACUM 5 ORE
După ce a obținut primul break al meciului, Djokovic a scăzut mult nivelul de joc din debutul meciului, iar Musetti, de partea cealaltă, a jucat incredibil, având parte și de noroc la mai multe lovituri. La mare luptă, Musetti s-a impus în tiebreak. În prelungirile setului secund, italianul a dictat mult mai clar ritmul, iar Nole a cedat în tiebreak la 2.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Totul s-a schimbat din setul al treilea. Novak Djokovic a revenit cu un chef de joc fantastic, mult mai precis în lovituri, mult mai calm și a pus presiune constant pe adversarul său. În turul următor, pentru un loc în semifinale, Djokovic va întâlni un alt italian, pe Matteo Berrettini, care trebuia să-l întâlnească în optimi pe Federer, însă elvețianul s-a retras, astfel că Berrettini e în sferturi fără să fi jucat meciul din optimi.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
Motivele pentru care judecătorii au decis expulzarea lui Djokovic au fost făcute publice
ACUM 15 ORE
Australian Open
Djokovic vrea să dea în judecată guvernul australian! Cere dublul premiului de la Australian Open
ACUM 18 ORE